Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
serviani sluge su spremni da jedu korenje,to je vec poznata cinjenica.Dok im je krmaka i zivine po dvoristima ne boje se oni ni krize ni nezaposlenosti.Ti chobani i onako nisu bolje naucili niti su ikada u svom intelektualnom razvoju otisli dalje od opanka! Njih ne zanima bolji savremeni zivot dok god je rakije,opanka i slanine.I dalje su 99% ubjedjeni da je u Srebrenici \"izvrseno dobro djelo\"
a oni se naklatili na film angeline!!! NACIONALIZAM JE PRIMITIVIZAM!!!
Opametite se konacno, bagro primitivna! Moj kolega je bio prisutan jednom od \"kljucnih\" i \"odlucujucih\" sastanaka tadasnjih \"konkurenata\" Dodika i Silajdica koji su se samo tako \"klali i vrijedjali\". Mile branio sprstvo, Hare Bosanstvo, jedan tamo treci mirno skiljio iz prikrajka, a u nezvanicnom dijelu sjedili i smijali se od pred zoru. Ovima iz \"federacije bih\" (sta god to i cega god to FEDERACIJA bila) koji likuju nad \"rs\" (sta god ona bila) u propadanju, se od srece ne pitaju koliko je investicija u njihovu malu avliju doslo, i hoce li ista vise dolaziti. Nego sjede i nasladjujuci se propadanju jedne polovine SVOJE zemlje kao da je dusmanska. Ako je dozivite kao neciju i bice necija. Vama ce ostati samo poslijedice, kao npr. Grcima. MMF ne pita sta si po nacionalnosti, i s kojeg si otoka, nego koliko si po novcaniku za opalit...
Pa po komentarima se da zakljuciti da je kod Vas situacija sa zaposlenoscu sjajna, kod Vas svi rade i uzivaju. Ni ovi Vasi vozdovi, nisu nista bolji od ovog naseg krmka. Narode, opameti se, dok se mi svadjamo, oni svi zajedno spremaju odstupnicu na Kipar i u neke druge zemlje, a ovu nasu Bosnu i Hercegovinu su sveli na prosjacki stap. Pogledajte ih samo kako se goste na onim svojim sastancima i uzivaju, a kad se kamere upale, svadjaju se, da bi narod zaboravio da je gladan. Narode, ujedini se i otjeraj ova politicka g...a u tri lijepe......... Zar ste zaboravili kako su za vrijeme rata Slobo, Alija i Franjo, zajedno sa Radovanom i onim hrvatom iz BiH putovali po svijetu i druzili se, dok je narod ratovao, da bi njihove dzepove napunio. Svi mi smo samo zrtve obicnih lopova.
samo da naglasim ovo je cinizam
sreca pa je samo u RS-u, sta bismo da je kod nas...
Ako u Bosni ima 500 hiljada zaposlenih onda i Federacija nije nista bolja Bosnjo sam samo da se zna
Divi naslova, haha, drama... a gdje su pali ti zaposleni, jesu li se puno udarili? Salu na stranu, apsolutno nas boli qrc da li Dodikovi glasaci imaju posao ili im djeca gladuju kod kuce, eno im njihovog voljenog laktaskog serifa pa neka s njim to rasciste.
Znaci Genocidnoj odzvonilo , sta ce sad genocidni vozd iz Laktasa koji su sad Vehabije krive za Genocidni sunovrat.
podicemo zaposlenist pusticemo vas da cistite snijeg oko obdanista
Auu. Ti će da mi kažeš.
Svaka ti čast Urušiče se ko Ledena dvorana
@YUStar: Svaka čast care!
ma nema veze...sve je njih traktorista zaposlio...bave se nacionalizmom svi i svaki dan...jbt da je covjek glup ko konj zapitao bi se kako nijedan medij u manjem BH entitetu 10 godina nije nista lose napisao o njegovom vodstvu. koja diktatura jarane.
To nije ništa novo niti je vijest kad je u pitanju RS. Dodik šminka situaciju, zamagljuje ekonomiju \"ljubavi za Beograd i mržnjom prema Sarajevu\", a naivni puk aplaudira... Kad bude kasno, on će već biti u svom Beogradu kojeg voli, tačnije u svojoj vili kupljenoj parolama koje plasira u BL, a ti moj narode... znaš već šta !
dace vam mile ferguson 100 kg chetnickog srpstva da ga okrecete na raznju hahahh ps pazi na bradu gadno smrdi kad gori