Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno postoje firme kojima nije najbitnije da se pojavis na vrijeme a slaba hajra od tebe. Dok pridonosis, dio posla moze i od kuce. Nek sve firme i pojedinci biraju najbolje za sebe. Problem je ako se to pocne nametati ljudima. Neko voli kupiti preko interneta, a neko ne voli. Dok postoje opcije za izbor, dobro je. Neko zeli da u prodavnici opipa robu i plati je papirnim novcem (kesom). Dok je toga bice i slobode.
Vjerujem da hoće. Poslodavci ce shvatiti da mogu da uštede na prostoru, struji, vodi i grijanju. Postoje radna mjesta kojima je sve jedno gdje će uposlenici biti.
Pa nismo mi gospodo sa klixa influenseri, neki od nas imaju ozbiljne poslove koji zahtijevaju izlazak iz kuce. Pljuc
Naslov nije okej, može ovo bolje.
Rad od kuće može da obavlja mali broj ljudi, većina je pogođena sa ovim stanjem ili bolje rečeno sra.em
Ovdje nije riječ o društvenom distanciranju,nego o FIZIČKOM distanciranju. Društvene aktivnosti se nastavljalju posredstvom interneta i svih blagodeti koje internet nudi. Malo pismenosti kod samoproglašenih i nazovi novinara nije na odmet.
Hoće.Samo ne znam kako će se mješalice ubaciti u ove manje stanove i kuće
To i jeste najjeftinije radno mjesto...
90% koji sada rade ko fol su uhljebi stranacki koji uopste nisu potrebni i samo dzaba hjleba jedu i globe drzavu
Koja je to lista poslova koji se mogu raditi od kuce? Ne racunajuci uhljebe.
@ola arhitektura, ekonomija (barem 70%), pravo (20-40%), it industrija
@ola Skoro svaki kancelarijski posao, ne svaki dan, ali vecinu vremena.
hahahah Posijte sebi onda na farmvilu psenice, kukuruza, krompira i svega sto znate da uzgajate pa cete na jesen ubrati sismisa hahahahah gradite i zgrade od kuce, zidajte, izlivajte betn, napravite sebi i omiljkeni auto iz snova u 3D formatu pa vozajte ga po kuci. Koje gluperde
Da vidim kako ce vodoinstalateri, pekari, elektricari,taksisti vozaci kamiona tramvaja, glumci, muzicari, itd...raditi od kuce. Hirurzi itd.... Banke postari... Pa vidite sta ostaje. Bakir radi iz trezora.
Tako je. Danas svako može raditi za portale “žute štampe” poput Kli....ovaaaaj, Alo.rs!😂
Kakvo bolan dominantno radno mjesto pa nismo svi programeri. Ja jedino mogu od kuće radit ako dobijem otkaz na poslu.
Dragi moji dobri Bosnjani u vrijeme krize trebamo svi se ujediniti i podrzati sve medicinske radnike u BiH kao i nasu vladu. Ovo nije vrijeme za politicke podjele i krutike.
@jaranemojdobri Podrzati vladu i zdravstvene radnike. Apotekari se satrali radeci svoj posao i jos i doktorski posao preuzeli na svoja pleca i na kraju mjeseca uz abnormalnu zaradu koja je desetorostruko veca nego prije nisu dobili jedan fening povecanja plata. Cak i u TK iako je vlada garantovala da im moraju povecati plate nisu dobili fening jedan povecanje. Vlasnici apoteka su za mjesec milione uzeli uz povlastice i nisu mogli halaliti ljudima vecu platui koja je mizerna za njihov poao