Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul tu oni sto otvore prijavu na natjecaj po nekim svojim programima u 8.00 a vec zatvore u 8.01.
Sluzba za zaposljavanje je samo za uhljebljavanje stranackog kadra.Poznanik radi u SZZ i kaze da privatnici sve manje nude poslove preko sluzbe(osim poticaja) jer radnici su sve više nezadovljni tim gazdama (radno vrijeme letece, plata kasni,pola plate u bonovima moraš potrošiti kod njih itd.Evo primjer neki dan SZKS najvili zapošlj preko 1000 ljudi sa biroa na godinu dana i šta šta sve vecinom u Drzavne i Kanton firme i time se hvale kao neki uspjeh.
NAJNEPOTREBNIJA USTANOVA SA NAJVECIM PLACAMA U FBIH!Ukinite ovi smece i tuce uhljeba posaljite da rade p.vam materina!
Evo ja ispred svih poslodavaca kažem sljedeće: Oni koji su bliski vlasti žive lijepo i lagodno, luksuzno. Ostali se trude i pate. Odjava poslodavaca
Samo bježati u Njemačku kakvi Bosanski poslodavci za plaču od 450 do 600 KM dače Bog da za 2/3 godine nema ko raditi ovim BH poslodavcima pa da se sve uruši i buđetski uljebi da nemaju plate jer nema ko placati poreze.Samo istražujte nije narod vise lud.Kada stane korona vidjecete odliv MOZGOVA.
pozivam gradjane bih da prekopaju moju njivu, zasade, pripaze rasade (prihrana, zaljevanje, zastita) te da mi poberu plodove, prodaju ih po najboljoj cijeni i meni uplate novac na žiro račun. u slobodno vrijeme nek mi kupe plac na dobroj lokaciji, srede sve dozvole, naprave projekat (koji ja trebam odobriti), izgrade kucu i daju kljuc u ruke. hvala.