Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes zamisliti iz kakve ovi vukohebine dolaze ako zele u Bosni raditi.
Eto, ti kukas a nekome je to san snova.. ko sto i ti odes u njemacku a nekome je njemacke preko glave
u ovoj drzavi...onaj ko je normalan...taj nije normalan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eno Sarajevo waves svi nelegalno rade u BIH. Hoteli po Jahorini takodjer. Od takvih radnika drzava nema nikakvog poreza.
Šta boli briga robovlasnika, pardon poslodavca za porez? Njemu je bitno svoj džep napunit a ostalo ga ne interesuje, zna da ako inspekcija dođe lagano cvaja i riješen problem
U Bosni ko hoce da radi posla ima.
Ima posla, pogotovo ko hoce radit dzaba
e hoce se usreciti kod nas
sto hiljada radnih mjesta za bangladesane i singapurce jel obecano fino
Ma ko dolazi,kome lazete,ode 100osoba dodje jedan migrant i kao neko se doseljaje,tjesite se robovlasnici i nevoljniprofiteri,nece niko kod vas raditi za uzinu a da ne spominjemo vase izivljavanje nad radnikom....
Otvori sebi firmu pa budi i ti robovlasnik... Zaista nikog od vas koji blatite poslodavce ne razumijem... Brate/Sestro očigledno si psihički i fizički u top formi da budeš poslodavac, budi sam svoj gazda, radi sat dnevno i sebi platu daji kakvu si oduvijek sanjao/la... Budi i ti robovlasnik ;)
Evo jedna besplatna ideja za klix ako zele prvi imati exkluzivne i tacne podatke o broju stanovnika u BiH. Kontaktirajte 10 kantonalnih ZZOa u FBiH i Fond ZO RSa i kad vam daju podatke o broju osiguranika, to je tacan broj stanovnika u BiH.
Poenta texta ne treba biti ko dolazi, već ko, zašto i zbog čega odlazi. Nažalost, uskoro će u BiH ostati samo penzioneri i oni totalno nesposobni i neobrazovani i osim njih još samo oni na budžetu raznoraznih nivoa vlasti. Samo ne znam od čega će se onda puniti budžet da se istima isplate plate. Žalosno, ali je tako.
Jos jedan Milion kad izadje tek ce onda da se popravi situacija u BiH …ostace samo budzetlije , nehljebi I penzioneri.
Nasi nasjednu na price o lakim parama na zapadu, pa potrce. Gledam momka radi svaki dan od 08-17.00 i vikendom trci u restoran da pere sudje od 18.00-23-00, da bi zaradio 2200 eura. Od toga mu na kraju ostane 400-500 eura. To je mogao i u BiH da zaradi, ali hoce on da ga svabo handri.
Kako ce mu ostat milja nacisto
Gori od filipinaca
Dođi, zaboravi, nudim ti noći čarobne i buđenja u postelji punoj šećera... Tekst nove himne Biroa za nezaposlene
tu je to na neka 2,2 miliona realno
Kaka je to bijeda kad vani radi za ove pare na ovom standardu i to mu je top
.ja, i? bitna je jasmina Izetbegović i semir rastoder
perspektiva drzave...raspustenica od vlasnika bordela i i bizon ubica
ko biva i mi smo nekome 'zapad' ili uvijek ima gore od goreg. izaberi.
Škutorima samo glava viri iz švabske wc solje