Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsretniji u Bosni, nek je samo kora hljeba, kutija drine, marka u dzepu a ostalo zabit mu...
brate nema sretnijeg radnika od bosanskog, kad dobije posao xD
a jos kad platu dobije ,i to onu zaostalu jos iz 2003 godine, i jos jednu platu dogodine...ma samo nek mu uvezu radni staz da ako dozivi onu mizerije od penzije nekad dobije
dobro te nismo u EU, barem nismo zadnji na tabeli :P
pa šta i bosanski neradnici su najsretniji u Evropi....
Cudi me onda kako su najdepresivniji narod u evropi, sa najvecom stopom samoubistava, te najvecom potrosnjom antidepresiva. Nesto je trulo u drzavi Danskoj, ne rekose dzaba.
dunja ušao sam ti u profil da ti se javim pa sam vidio tvoje postove upućene meni koji mi se inače ne pojavljuju na obavijestima niti ih mogu vidjeti kad otvorim komentar. pozdrav veliki za cyber prijateljicu. divna si. http://www.youtube.com/watch?v=mZxLvJvRMKQ
bio sam u svedskoj u maju. divno vrijeme, sunce, sexi zenske, lijepi gradovi i veseli ljudi. dan i sunce non stop!! (tacnije mislim da dan traje 23 sata). imaju super plate, stanove i kuce, super poslove i sve sto pozele u zivotu. al kazu, kad dodje onih 6 mjeseci zime....mrak, tmina, tmurno vrijeme, svaki cas se neko ubije, prodaja antidepresiva se poveca 4 puta...i tako dok ne dodje april :)
Svi su sretni osim Džeke i navijača Želje. Hrkljuš ma mrš Ambra džubre raspalo.
Sviranje kurcu, advertisning article. Nije tacno, laz. Danci su ljudi koji imaju najvisu stopu samoubistava ili medju onima koji imaju najvisu stopu samoubistava u svijetu, prema tome, clanak supljak, "ispitivanje" supljak. Osim toga, cijelo istrazivanje se iskazuje u misljenju domicijelnog radnog stanovnistva, sto znaci, ko garantuje da Danci nisu lagali kad su davali odgovore?
Japan ima najvisu stopu samoubistava na svijetu, a ne Danska. Samo me zanima, koliko ti je vremena trebalo da smislis to sa samoubistvom?
cudi me sto to nisu BiH-"radnici"..
Je li to ti o onima sto lizu WC-solje za 800 €, a u Bosni nece za 500 KM da ciste BBi Centar, jer bi morali raditi do 00:00? =)
upravo o njima, Damire xD
Jedite banane...Budite sretni!!
Ma kakvi uslovi rada,to se radi o uslovima novcanica
naravno svak svoju kravu hvali pa tako i vi europo......
...socijalna evropa koja će nestati seobom proizvodnje u zemlje sa skoro besplatnom radnom snagom...poalko ali sigurno sijeku granu na kojoj sjede..
nece commi, "priroda" se pobrinula za to. ne znam tacan broj ali masa firmi se ponovo iz npr kine preselila u europu i usa. rastom zarade u kini i slicnim rastu i plate te to neizbjezno vodi do skupih proizvoda, a kad se tome doda udaljenost rezultat je jasan.
...toni, živi bili pa vidjeli...kinesko tržište je rupa bez dna, i logično je n atom tržištu držati proizvodnju...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)