Promo
184

Areyouhiding - agencija za zapošljavanje širom svijeta sa sjedištem u Njemačkoj

Areyouhiding je projekat koji je nastao iz sestrinske agencije za zapošljavanje Medingtech, sa sjedištem u Starnbergu, koja zapošljava medicinske kadrove na području Njemačke.

"Cilj novog projekta je omogućiti kandidatima da pronađu posao bilo gdje u svijetu, da pronađu posao na kojem će biti motivirani i uspješni, gdje će steći novo iskustvo i vještine, te razviti svoju karijeru. U isto vrijeme, cilj nam je pomoći poslodavcima da budu konkurentni i uspješni pronalaskom odgovarajućih kandidata za svoje potrebe", poručuju organizatori projekta.

"Areyouhiding je projekat globalnog karaktera, te u saradnji sa partnerskim institucijama iz cijelog svijeta, naš cilj je ponuditi poslove za sva zanimanja i branše. Registrujte se već danas ukoliko ste potencijalni kandidat ili poslodavac i pronađite posao svojih snova", pozivaju iz ove agencije.

Stranice putem kojih se svi zainteresirani mogu prijaviti su prevedene na sve jezike u regiji, kao i na njemački i na engleski jezik. Kandidati prilikom ispunjavanja profila, te unošenjem što većeg broja informacija o sebi, dobijaju mogućnost da veći broj kvalitetnijih poslodavaca odabere baš njih.

"Važno je naglasiti da smo jedina agencija koja je prijavljena u Njemačkoj, sa sjedištem u Starnbergu, u kojoj se mogu registrovati i poslodavci sa domaćeg tržišta", navodi se u saopštenju.

Svi zaintereseirani kandidati mogu dobiti više informacija, kao i potrebnu pomoć prilikom registracije, putem oficijelne web stranice sestrinske agencije Medingtech ili putem društvenih mreža Facebook (Areyouhiding), Facebook (Medingtech, samo za medicinsko osoblje), Instagram i LinkedIn.