Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje lazni posao u inostranstvu neko stvarni posao u BH :)
ZAŠTO NE UPOZORAVATE NA LAŽNE OGLASE U DRŽAVNOJ SLUŽBI? --- ILI DA JAVNO IZNESETE CIJENU ZAPOŠLJAVANJA! SSS - 10.000 KM VŠ - 15.000 KM VSS - 20.000 KM UPLATE SE VRŠE U CENTRALI U ULICI MUSTAFE SPAHE, A MOŽE SE PLATITI I U NATURI KOD BUDNJE U CRVENOM APARTMANU NA ILIDŽI.
BOLJE BI BILO DA UPOZORAVATE NA LAŽNE OGLASE U DRŽAVI SLUŽBI? --- ILI DA JAVNO IZNESETE CIJENU ZAPOŠLJAVANJA! SSS - 10.000 KM VŠ - 15.000 KM VSS - 20.000 KM UPLATITI U CENTRALI ULICI MUSTAFE SPAHE ILI PLATITI U NATURI KOD BUDNJE U CRVENOM APARTMANU NA ILIDŽI.
a zasto agencija savjetuje odrasle ,pametne ljude sta da rade? ionako bosanci sve znaju:))
Odrasli mozda jesu a sad da li su pametni to bas i nisam sigurna. Koliko su samo puta do sad nasjeli na slicne svari, sve govori. :-) A bosanac ko bosanac, suvisno je ista reci.
dobra informacija,za sve naivne... a takvih je uvijek bilo i biće (hvala Klix-u u ime naivnih)
Ima li upozorenja i za oglase za posao na domaćem tržištu rada kao npr: http://www.klix.ba/forum/kako-izgleda-razgovor-za-posao-u-bih-prizma-mko--t119122s50.html