Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci za ove aikcije se zna tek kad se zavrse,ceka se sto veci procenat snizenja procijenjene vrijednosti,pa onda da se nasteli kome ce se prodat.
Nije ovo Amerika da tako prodajete. Ovdje niko neće uzet tuđe zlato. Čak i lopov kad ukrade, odma ga prodaje.
jok nece, uzmu pa tope
Prodaja . . . nije dala željene rezultate . . . jer nije bilo zainteresovanih kupaca.
Ukleto prokleto, pa nije niko lid da kupi
Gdje izlaze ove aukcije u Veseloj svesci? Kako se moze ne prodati nesto, ako vrijedi puno vise, zlato jos raste cijenom, ima li specifilacija kila ovog, dvije onog? Pa digitron, ko to danas nebi zaradio 200, 300 hiljada
Jel ih stid da prodaju oni nesto?
Ovo na plastičan primjer prikazuje šta je država. Otme nešto i ona prodaje i to bi trebalo biti legalno, zakonito, dobro...
Kako i po kojem osnovu če čovjek biti legalni vlasnik ako to kupi? Kako nešto što je stečeno nezakonito mome postati zakonito? Jel samo radi toga što ga je država otela nekom ko nije ispoptovao neke procedure. A šta to dođe kao neka religija nešto što je loše, ukradeno, švercovano... država ga posveti svetom vodicom i postaje dobro,legalno...CIRKUS
Nije ga otela vec zaplijenila.Nije taj neispostovao "neke" procedure vec ga je svercao bez dokaza o kupovini. Roba je zaplijenjena kao sto bi bila zaplijenjena i prodavana na aukciji svugdje u svijetu.
Ko mi garantuje da je to zlato? a znaju da pokupe i ne znaju da prodaju.
Hoces da kupis i "zakoniti vlasnik" dodje i kaze ti da to nije ok i da ce ti j.... mamu ako se pojavis na aukciji. Treci put se zakaze aukcija i proda se po mizernoj cjeni.
Kako nije kupio Buba Smoreli njemu nikad dosta zlata
Poklonit Biseri Turkovic
Za aukciju su inace znali uposlenici i bliza rodbina ... narednu se prodati za max 20% vrijednosti istog...nasa posla
e pa čovjek ne zna šta bi Reko na ovu vijest.podijelite između sebe neće li vas štogod snaći.jedan put sam u autobusu na sjedištu našla dva zlatna lanca po dobro debela .tu je neki narkoman sjedio pa mu valjda ispalo iz džepa jer se prebirao po džepovima i bio kao preplašen i napada svog druga ako mu je on uzeo lančiće.nisam mogla da mu ne kažem da su mu tu lančići.srce bi me zabolilo.
Ne kontam šta to oni zaplijenjuju. Neprijavljeno ili neregistrirano ili steknuto kriminalom poput krađe zlato? Sječam se kad sam pitao zlatara da li može kupiti od mene 1 kg čistog zlata odmah, on kaže odi u policiju. Ima li išta da se ne cenzuriše i ne oporezuje i ne prati?
Kako ce kupiti kad je divljak roba
bog zna gdje je ukradeno..