biznis
0

Ponudi.ba – efikasno do novih klijenata i kupaca

Sponzorirani članak
Ukoliko vi ili vaša kompanija nudite usluge i proizvode, a u potrazi ste za novim kupcima i klijentima sa područja cijele Bosne i Hercegovine, onda je novi internet servis <a href="http://www.ponudi.ba">www.ponudi.ba</a> prava destinacija za vas.

Registrujte vaš besplatni korisnički račun odmah na www.ponudi.ba, odaberite kategorije usluga i proizvoda koje nudite i regije koje pokrivate. Nove klijente možete dobiti već sutra. Poslovanje putem servisa Ponudi.ba je potpuno besplatno, a ovaj regionalni portal dostupan je i korisnicima u Srbiji (www.ponudi.rs)

Cilj internet servisa ponudi.ba je da omogući kompanijama jednostavno predstavljanje ponude svojih usluga i proizvoda, te skrate vrijeme od zahtjeva za ponudom do izvršenja posla. Servis će povezati pružaoce usluga, sa kupcima koji odgovaraju njihovom domenu djelatnosti, kao i regiji u kojoj posluju, te na taj način poboljšati poslovnu komunikaciju između kupaca i kompanija (pružaoca usluga).

Internet servis ponudi.ba pruža inovativan način sklapanja poslova sa klijentima. Registracijom Vaše kompanije na servisu ponudi.ba birate kategorije usluga koje nudite kao i regije u kojima djelujete. Kada korisnik, tražioc usluga ili proizvoda unese svoj zahtjev iz odabrane kategorije/regije, Vi dobijate info e-mail na koji ćete moći odgovoriti kupnjom kontakt podataka kupca za 0 KM. Samo prvih pet kompanija, pružaoca usluga, mogu preuzeti kontakt podatke jednog postavljenog zahtjeva. Nakon što ste vi kao ponuđač uspješno došli do podataka kupca, obavještavate ga o Vašoj ponudi putem e-maila ili telefona.

Da bi kupcima osigurao željeni kvalitet usluga, internet servis ponudi.ba vrši provjeru kompanija prilikom registracije, a nakon svakog izvršenog posla kupci imaju mogućnost ocjeniti pružaoca usluga.

Sadržaj zahtjeva na ponudi.ba prepušten je potrebama korisnika u granicama ozbiljnosti, moralne i zakonodavne naravi. Zahtjeve za ponudu mogu postaviti privatne kompanije kao i fizička lica, bilo da se radi o nabavci IT opreme neke privatne kompanije do traženja firme za renoviranje stana. Odgovoriti ponudom na zahtjev za uslugom mogu samo pružaoci usluga registrovani na internet servisu ponudi.ba, koji su prethodno prošli provjeru.