biznis
0

Ponudi.ba – efikasno do najbolje poslovne ponude

Sponzorirani članak
Ako vam je potrebna određena usluga ili proizvod, te tražite najbolju i najpovoljniju ponudu, onda je novi internet servis <a href="http://ponudi.ba/">Ponudi.ba</a> prava destinacija za vas.
Posjetite novi internet servis Ponudi.ba i postavite svoj zahtjev za uslugom već danas odabirom kategorije i regije, te kratkim opisom usluge koju tražite. Postavljanje zahtjeva putem servisa Ponudi.ba je potpuno besplatno, a ovaj regionalni portal dostupan je i korisnicima u Srbiji na Ponudi.rs.

Cilj internet servisa Ponudi.ba je da omogući kompanijama i fizičkim licima jednostavno pronalaženje najboljih i najpovoljnijih ponuda usluga i proizvoda, te skrati vrijeme od zahtjeva za ponudom do izvršenja posla. Servis će povezati kupce sa odgovarajućim pružaocima usluga, koji odgovaraju njihovim zahtjevima, kao i regiji u kojoj posluju, te na taj način poboljšati poslovnu komunikaciju između kupaca i firmi (pružalaca usluga).

Princip funkcionisanja internet servisa Ponudi.ba zasnovan je na jednostavnom mehanizmu u okviru kojeg vi kao korisnici, kompanije ili pojedinci, tražioci usluga ili proizvoda, prilikom unosa svog zahtjeva automatski dobijate ponude od strane svih registrovanih ponuđača unutar određene kategorije. Tako će, naprimjer, prilikom unosa vašeg zahtjeva kao tražioca za uslugu prevoza, svi registrovani korisnici za usluge prevoza dobiti automatsko obavještenje, te moći odgovoriti na vaš zahtjev. Vi kao tražilac ponude, uz detaljno definisani zahtjev za ponudu, na svoju adresu istovremeno dobijate ponude od maksimum pet registrovanih pružalaca tražene usluge, što vam uz uštedu vremena i novca stvara i veću mogućnost izbora za konačnu odluku o zaključenju posla.

Da bi kupcima osigurao željeni kvalitet, internet servis Ponudi.ba vrši provjeru kompanija pri registraciji. Nakon svakog izvršenog posla vi kao kupac imate mogućnost ocjeniti pružaoca usluga.

Sadržaj zahtjeva na Ponudi.ba prepušten je potrebama korisnika u granicama ozbiljnosti, moralne i zakonodavne naravi. Zahtjeve za ponudu mogu postaviti privatne kompanije kao i fizička lica, bilo da se radi o nabavci IT opreme neke privatne kompanije do traženja firme za renoviranje stana. Odgovoriti ponudom na zahtjev za uslugom mogu samo pružaoci usluga registrovani na internet servisu Ponudi.ba, koji su prethodno prošli provjeru.