{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Parking.ba - specijalizirani portal za motorna vozila

S
29.6.2011. u 08:00
0
0
Parking.ba - specijalizirani portal za motorna vozila
0
Parking.ba - specijalizirani portal za motorna vozila
Da je genijalnost u jednostavnosti, pokazuje i primjer novootvorenog web portala Parking.ba, koji zasigurno ima potencijal da postane jedan od vodećih web portala u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju kupovina i prodaja motornih vozila.
Koncept samog portala zasnovan je na jednostavnosti i preglednosti, tako da svaki korisnik, bez obzira na prethodno iskustvo u korištenju interneta, može već u nekoliko klikova da pronađe željeno vozilo ili pak da objavi svoj oglas.

Ukoliko želite da u potpunosti koristite sve funkcije portala Parking.ba potrebno je da se registrujete na njega, a sam proces registracije je brz i jednostavan. Nakon uspješne registracije, u znak dobrodošlice, na vaš račun će biti upisan jedan P.Kredit koji uvijek možete iskoristiti za objavu jednog oglasa.

Inače, P.Kredit je virtuelna valuta portala Parking.ba, a sama dopuna istog bit će moguća preko Parking.Card "scratch" kartica, koje će se u narednim danima naći u prodaji širom BiH. Parking.Card kartice funkcionišu na isti način kao i kartice od mobilnih operatera, na kojima se ispod sigurnosne folije nalazi kod za dopunu P.Kredita.

Osim Parking.Card kartica, portal Parking.ba nudi i tzv. Parking.Pakete, koji su dostupni isključivo pravnim licima, a čije su cijene i više nego pristupačne u poređenju sa drugim portalima iste vrste.

Neke od vodećih firmi u oblasti prodaje motornih vozila u Bosni i Hercegovini su se već prepoznale sve kvalitete portala Parking.ba, te ponudile svoj asortiman novih i polovnih vozila.

Ukoliko prodajete svoje vozilo, preporučujemo vam da objavite svoj oglas na ovom novootvorenom portalu besplatno.

Objaviti oglas, uistinu nikada nije bilo lakše.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: