Otvara vrata uspjeha
138

Pomaknite granice s Platformom: U BiH stigla inovativna poslovna mreža koja nudi sve na jednom mjestu

Platformabiz.com
Platformabiz.com
Tražiš posao, prodaješ ili potražuješ proizvode i usluge, potreban ti je stručan kadar, novi uposlenici i uposlenice?

Želite otvoriti vrata partnerstava, poslovno komunicirati, razmjenjivati informacije i biti u toku sa novostima na lokalnom i regionalnom tržištu? Koliko puta ste poželjeli da sve što vam je potrebno za razvoj poslovanja pronađete na jednom mjestu, a da pritom sve što vam to mjesto nudi bude u skladu sa poslovnim ciljevima kojima težite?

Dobrodošli na Platformu!

Na multifunkcionalnom digitalnom kanalu za poslovno komuniciranje platformabiz.com okupljaju se fizička lica i poslovni subjekti sa ciljem brze interakcije i lakšeg postizanja uzajamnih poslovnih ostvarenja iz različitih privrednih oblasti. Prema riječima suvlasnika i idejnog tvorca Platforme, ekonomiste i istraživača iz realnog sektora Senada Hadžića, Platforma je interaktivna društvena mreža koja povezuje kompanije i fizička lica, a njihovo povezivanje donosi višestruku i obostranu korist.

Senad Hadžić, idejni tvorac Platforme
Senad Hadžić, idejni tvorac Platforme

Oglasi i aplikacije

"Oglasi i aplikacije za posao samo su jedan od servisa koje Platforma nudi i potpuno su besplatni za fizička lica kojima pružaju jedinstvene mogućnosti. Nezaposlenima će olakšati pronalazak posla, a istovremeno je na usluzi i zaposlenim radnicima koji traže nove prilike, kao i kompanijama koje su u potrazi za kadrovima sa tržišta rada. U nekoliko jednostavnih koraka korisnici Platforme mogu kreirati i objaviti svoj CV, najvažnije informacije o sebi i reference koje u svakom momentu mogu modificirati i ažurirati na jednom mjestu, a potencijalni poslodavci će ih pronaći brže i jednostavnije. Platforma mnoštvo prilika nudi i kompanijama. Neograničena pretraga kandidata za posao svih obrazovnih profila, dostupnost CV baza 24 sata u sedmici, olakšana potraga za potencijalnim radnicima, brza i direktna komunikacija sa njima ubrzat će pronalazak kadrova sa tržišta rada", pojašnjava Hadžić.

Skeniraj za nove poslovne šanse
Skeniraj za nove poslovne šanse

Registar poslovnih subjekata

Profili kompanija drugi je po redu servis koji donosi Platforma. Poslovno oglašavanje i promovisanje kompanija i njhovog brenda počinje od same registracije. Na jednostavan način, popunjavanjem profila kompanije, koji nudi mnogo personaliziranih opcija, kompanijama je omogućeno besplatno oglašavanje osnovnih informacija o kompaniji, njihovih web site-ova i usluga koje oni nude. Povećanje dosega, promocija brenda, podsticanje prodaje, širenje mreže potencijalnih saradnika, komunikacija, razmjena informacija sa njima i mnoge jedinstvene opcije koje su dostupne na Platformi poslovnim subjektima će omogućiti brži razvoj poslovanja ali i predstavljanja njihovih usluga cjelokupnoj domaćoj i regionalnoj javnosti”.

Skeniraj za više poslovnih prilika
Skeniraj za više poslovnih prilika

Licitacije, tražnja i javna prodaja

"Riječ je o pažljivo kreiranoj opciji za licitiranje, tražnju i javnu prodaju proizvoda i usluga koja ne zahtjeva dodatni angažman prodajnog osoblja. Efikasno i jednostavno uz mogućnost selektiranja branše iz koje se traži ili nudi proizvod ubrzat ćete prodaju ili potražnju proizvoda i usluga. Ponude nećete propustiti zahvaljujući notifikacijama, a kontakt sa izabranim ponuđačem ostvarit ćete automatizovano bilo da se radi o javnoj ili privatnoj licitaciji".

Skeniraj i istraži jedinstven online segment dostupan u BiH
Skeniraj i istraži jedinstven online segment dostupan u BiH

Blog

"Dio Platforme koji je korisnicima također popuno besplatan je pristup blogu koji svakodnevno nudi korisne informacije, savjete i novitete o različitim relevantnim temama".

Kalkulator plate

"Na Platformi je dostupan i besplatan kalkulator plate. Ovaj alat konvertuje mjesečni neto prihod u bruto platu kako biste dobili precizan uvid u iznos za koji ćete biti isplaćeni."

Kako navodi Senad Hadžić, Platforma je odličan izbor sa širokim spektrom usluga i korisničkih benefita, gdje nećete više morati da trošite vrijeme i novac na neučinkovito oglašavanje. Nije usredotočena na ostvarivanje dobiti, već na stvaranje lojalnih korisnika kojima će pružiti jedinstveno iskustvo, olakšati segmente poslovanja i ubrzati razvoj njihovog biznisa.

"Poslovni korisnici u skladu sa vizijom i ciljevima vlastitog poslovanja mogu odabrati jedan od Platforma paketa usluga, a dostupni su im "Free", "Silver", "Gold" i "Platinum" paket. Svaki od njih kreiran je da se prilagođava različitim potrebama i industrijskim sektorima, ističući se kvalitetom usluga i konkurentnim cijenama prilagođenim standardima kupaca, te inovativnim rješenjima. Probleme lokalnog tržišta u pogledu nedostatka povezanosti, ograničenih resursa, visokih troškova marketinga, ograničene ponude i izbora, nedostatka sigurnosti i informacija otklonjeni su kreiranjem ovog unificiranog digitalnog sistema koji je jednostavan za korištenje", zaključuje prvi čovjek Platforme.

Kako se prijaviti i registrovati na Platformu?

Jednostavno posjetite www.platformabiz.com. Budite u toku sa svim Platforma novostima i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Linkedin.