Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Automobili u slucaju zombi apokolipse.HAHAHAHAHAH
Vi (Klix) ste do nedavno reklamiri sa člancima, sredstva za čišćenje pod nazivom “ubica korona virusa”
@Ex81 Da PureGreen24 koji reklamira sanitacija sto je velika LAZ i PREVARA i Lijecenje enzimima na temi "Njemački ekspert pojašnjava vrijednost Bosnalijekovog proizvoda koji izlazi na veliko tržište" i za samo 5 min na internetu njemacki dr. propagira sprej kao preventivu protiv koronavirusa https://www.enzymforschungsgesellschaft.de/audio/innovaspray-immun-dr.muench2.mp3 Sve ovo je jedna velika LAZ i OBMANA i BESKRUPULOZNA ZARADA
@HazariSuZlo, pa nema veci debila od nas. Najjaci smo sto se tice konzumairanja kapi i krema koje se non -stop reklamiraju na tv-u i najveci debili sto se tice uvoza indijskih i turskih serija. Mi smo najgluplji a o tome ko nas vodi preko 20 godina bi se moglo pisat danima.
Imam tajnu za dezinfekciju i zastitu od virusa