Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo znači više gladnih talibana... A nema više humanitarne, inozemnih doznaka i kredita... Vidjet ćemo hoće li to smanjit ovo Velikobošnjaštvo aktualno zadnjih godina.
KRETENU ZARAZENI
JADAN SI TI CETO ONDA CES SE NACEKATI I CITAV ZIVOT CES BITI U NEMIRU KRETENCINO ODVRATNA.....OSTAVI ADRESU MUSKARCINO KAD SI TAKO HRABAR
Ovaj kiseli je u pravu samo ima gresku u pravopisu. Ne kaze se kad umre nego kad krepa pogan i pesin.
Kad anamo on umre muslimani kazu gle vla seta jest otavrljio ko krme u teknu!
@Tunjo @Glupi Samo cekajte, preporucam vam obojici cekanje u duetu... Sto se tice BDP sa ovakvim kao sto su Tunji a i njegov licni sagovornik Glupi, sta ocekivati od tunjevine i gluposti, ima da pad BDP-a ode i vise od 3.1 posto, sto znaci da idemo u minus vjerovatno.... Uzdravlje!
dobro kaze ovaj bosnjo iznad samo je greska u pravopisu ne kaze se pomrete vec pocrkate
muslimani, dok svi ne pomrete necu imati mira
Prije skoro dvije godine Imamović je u općini Novi Grad započeo izgradnju poslovno-stambenog objekta, bez prethodno pribavljenih suglasnosti i dozvola nadležnih vlasti. Po svoj prilici, Imamović je računao na punu podršku i zaštitu Damira Hadžića, načelnika Novog Grada, s kojim je već godinama u najboljim odnosima.
ovo je vijest koja se prenosi www,24sata.info za sdp-ovce
24SI - Već duže vremena u pravosudnim i političkim krugovima Sarajeva kruže različite intrepretacije korupcijske afere u kojoj su glavni akteri trojica istaknutih članova rukovodstva SDP-a Damir Hadžić, Marin Ivanišević i Alija Behmen, te direktor ASA Holdinga Nihad Imamović. hajmo sad bakire i 60 minuta
Aajdeeeeeee ,evo sav sam se najjezio