Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ignorisati!!! Jos jedan placeni clanak da se stvori utisak da se nesto radi, a zaboravi cinjenica da sda 6 godina nije napravila ni kilometar auto puta🤮
Od 2018 grade 7 km puta, bra'o..
Bez ikakveveze i plana, čopkaju se ove poddionice dionica, a do Mostara, Tuzle ili gluho bilo Bihaća taljigamo satima i satima, a usput plaćamo kazne zbog urnebesne brzine od 61 Km/h. Strašno i nepodnošljivo, mislim na ljude koji su svaki dan poslom na točkovima. Pa normalno je da nekome pukne film kad prati šleper uzbrdo sat vremena i ne može ga preteći, a onda se gine.
Sve nesto isjeceno, neke mini dionice, ovo se nece spojit za 100g. Taman kad spoje trebat ce renovirat ove stare dionice koje ce propasti od stajanja.
Ovi svi navedeni natputnjaci su odavno pušteni u promet, samo radite copy-paste bez da provjerite cinjenice, cak se i na slikama vidi stanje, al ok, bitno je imati vijest, a da li je tacan popratni tekst, koga je to jos briga!
sta znaci...natputnjaka??
Čija je benzinska pumpa'jel na sniženju bio plac?
0 km za 6 godina. Hvala Sda. Na stranu ovih 3700 predizbornih kilometara
A k...a i novinara, najbitnije informacije izostavio npr. kad bi trebalo da budu radovi u zavrsnoj fazi ili nije ni dobio tu informaciju jer ovi zele malo odugovlaciti da marnu koju marku vise!!!!
u nas se ulozi to jest korupirani vladajuce stranke operu vise novca nego sto se ulozi u auto cete akcize su dokaz prljavog upravljanja narodnim novcima u bosnu bi e u trebala da posalje jedan transportni avion svojih revizora da utvrde ulaz i izlaz svih prihoda uvedite embargo u pomoci novcanoj pa da vidite kako ce ovi vladajuci nestat sa pol scene bih
Bravo i samo naprijed! A klix bi da ove poslove damo Starbagu ili Njemcima da nam oni grade a mi narednih 100 godina kredite da im vracamo!
Svaki dan nam daju neku dionicu da je gledamo. Dajte nesto i da se provozamo. Zalosno je da veci dio ovih pod-dionica i kada se zavrse, nece biti ode velike koristi.
POGLEDAJTE OVAJ KOMETAR !!! Gradnja 5 po 5 km je planski i dugoročni projekat izvlačenja NOVACA za stranačke aktivnosti, a i pojedince !!! U TRGOVINI kada prodaješ ili kupuješ 1 kom ili 100 kom nečega CIJENA NIJE ISTA !!! MRAK vlada u JP Autoceste i niko ne zna koliko će to građane KOŠTATI, i da li je kraj za 5, 10 ili 30 godina !!! I ono što izgrade stalno POPRAVLJAJU !!!
Taman kada se sve izgradi i uveže počinje rekonstrukcija i popravka na prvoizgrađenim dionicama :-D :-D :-D
Bosanski autoban
Ma uzas. Neki dan krenuo iz Tuzle za Sarajevo, prvo zastoj u Kladnju, pa zastoj gore negdje oko Olova, pq zastoj kod Vogosce. 120km za 3h. Sram vas bilo za tu dionicu puta, kroz one sume se moze ueadit sa 5 traka
ma genijalno