Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekoć su Austrijanci gradili Bosnu, pa Hrvati i sad krenuli Srbi. Osmanlije jedino napraviše vjerske objekte a Bošnjaci čevabdžinice.
Kada iz Federacije ostavljaju zajedljive komentare no u Federaciji izgradjeno i otvoreno tacno 0 km autoputa. 😂
Koliko km ima federacija a koliko rš?
@cosmo.3 Kada se taj broj sabere sa 37 kilometara završenog dijela auto-puta Banjaluka - Gradiška, može se zaključiti da će Republika Srpska u 2018. godini raspolagati sa oko 110 kilometara upotrebljivog auto-puta. "Autoceste FBiH" upravljaju sa blizu 90 kilometara auto-puta u saobraćaju, a do kraja ove godine u upotrebu neće biti pušten ni milimetar novog puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce ronhil duplo brze stizati u Laktase
Potrcko od "Gusinjskog Garova" ADNAN TERZIC na aparatima
NE SAD DODO! Izbori su dogodine! Kasno...
svaka cast
ODLICAN posao, ODLICAN autoput, koji nimalo ne zaostaje za onim evropskim. Jos da se DOBOJ poveze sa ZENICOM, SARAJEVO s NEUMOM i to je to. E sad, koliko je para oprano, necemo o tome ovaj put.
E, jesu se napatili... Sve ravnica, dolina... jedino su morali napraviti onaj most. Takvih mostova između ZE i SA ima preko deset. Da ih vidim kako grade od BL prema jugu, kroz one gudure...
sledece godine pocinje gradnja banjaluka kupres.....
Ti bas poznajes drzavu koju toliko volis... da nije skolskog izleta iz sela izasao ne bi izgleda. Prodji sinko starim putem za tu dinicu, pa onda kenjaj, ne napamet. Ispadas glup k'o Q
Prelijepa dionica aferim, sto vise autoputa to bolje. Ma da se ovo realno do sad trebalo puno vise izgradit al et dobro je da barem ide po malo. Samo nek se gradi.
Nema potrebe za ljubomoru, sve je to Bosna. Niko nece ni 1gram asfalta odnijeti iz Bosne. Nego, dogodine izbaciti HDZ iz vlasti pa onda poceti praviti autoput prema Gorazdu, Bihacu, Tuzli i Mostaru
Autoput, ne brzu cestu. Autoput je dugorocno puno isplativiji, iako na pocetku skuplji. Treba nam sirina u buducnosti
;))
Samo nek se gradi, bravo Bosanci! 😁
samo nek se Bosna povezuje, lijepo
Samo neka se gradi putevi su najvažniji pa tek ostalo dolazi.
Bravo Bosnjo Mile, treba trg Alijin preimenovati u trg Mile Dodika😂
SAMO NAPRIJED GRADITE NAŠU BIH