Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrh!
"ljepsi od peljeskog mosta" - niko nikad
Wow...ovo je cudo nevidjeno u svijetu a i sire, a o brzini izgradnje da ne pricam...ovo je most koji je prevazisao sve gradjevinske i arhitektonske uspjehe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
25.Godina oni nisu ustanju zavrsiti jedan Autoput !!!???
https://www.youtube.com/watch?v=A5xaL82_9Fk
Djaba sto ce imati 4 trake, kad ce u sred sezone raditi dva sluzbenika.
Propast jedne generacije,ulizujući se političkim moćnicima a ustvari marginalcima,bezvezna vlast umjesto da gradi puteve od predstonice prema periferiji oni rade obratno tako da na putu raste trava.
Od Budimpešte pa sve do granice sa BIH (osim malog dijela u Baranji kroz močvaru) je autocesta. S ovog mosta će se ići na lokalnu cestu. To je sramota za BiH. Pa uzmite kredit, naplaćujte cestarinu Mađarima, Hrvatima, Ukrajincima,…, i eto novaca brzo nazad. E to tamo 2051. će izgleda biti.
Naprave 10km puta niodakle nidokle koji stoji vec 4 godine bez mogucnosti upotrebe, Naprave isto tako dionicu od Pocitelja do Bune koji nece moci biti u upotrebi sljedece 3 godine jer je ugovoreno da se gradi 5km dionice od Bune do aerodroma Mostar sljedece 3 godine (1.5km godisnje). Naravno i skupi most Pocitelj ce stajati neupotrebljiv godinu i po. Svak bi normalan gradio obilaznicu oko Mostara, a o njoj se jos i ne prica, a kamoli ugovara. Bitno je da ima autoput od Splita do Gospe.
Neće se to otvaranje usaglasiti do pred izbora a može bit ni tada. Dok RS ne sastavi Bijeljinu i Modriču i izguraju svoje (auto put Banja Luka Beograd), od koridora Vc i sastavljanjem sa Svilajem, drugovi i drugarice nema ništa.
Oce li ga Vucic otvoriti ?
Шућур Алаху, да нам буде ближе и брже доћи у мајчицу Србију!
srbija može sanjati ovakav granični prelaz!
MARŠ U 3 PM,ZNA LI IKO KOLIKO NAS JE KOŠTALA OVA PLJACKA,I GDJE OVO VODI
Ko u Sjevernoj Koreji.Tako cisto i zajebano.
Bog, Bosna, Bošnjaci !
Sad mozemo u Eu posts jemo savrseni,!?
Predobro Elme mi