Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna stvar tehnicki je tesko ako ne nemoguce izvodljiva: Na vise mjesta sam primjetio da projektant prakticki odsijeca brdo. Rezultat toga je i do pedeset metara visoka zastita od odrona zemlje i kamena. Sticajem okolnosti da je ovaj predio pun podzemnih voda i velikih kisa a teren jako strm, cijena odrzavanja puta ce biti puno skuplja nego sama realizacija. Zivi bili pa vidjeli.
@Litbarsky Pametno zapazanje
Zamisli, izgradili su vizualni auto put!!! I to čak 17 km!!! Pa to može samo SDA.
Pozivam vas da posjetite Booking portal www.mojstan.org jer vam može biti od koristi kako bi pronašli povoljan smještaj za noćenje na ExYu prostoru.
samo crtaju....
Daj Bože da se ovdje većina ovog brda ne obruši.
izgledace ovako samo na GTA Bosna
Dajte nam sto vise 3 d prikaza. Ludi smo za 3d prilazima, mozete od akciza napraviti 3dove po citavoj Bosni mamu vam pokvarenu
Ja tu samo vidim potencijalne odrone...
Oni samo pustaju projekcije kako bi to trebalo izgledat, a ustvari samo bacaju ublehe ovom napacenom narodu
Novi Sci-Fi film u režiji SDA, za Oskara ste stvarno !
Samo radite svaka cast ljudi nek pricaju sta hoce malo po malo nek se radi to je bitno . U Bosni su samo mostovi i tuneli !
Svaki dan pijan biciklom na posao od Nemile do Zenice.
vi samo pogledajte video ovaj onaj pa daj da vise vidimo i uzivo jbt
vi samo pogledajte video ovaj onaj pa daj da vise vidimo i uzivo jbt
vi samo pogledajte video ovaj onaj pa daj da vise vidimo i uzivo jbt
Realnije bi bilo da su prikazali budući život na Marsu, to bi bilo realnije od ovog. Ubleha.
Samo gledamo neke dionice a nikako da se provozamo po istim.