Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast
Opcina Centar ipak najbolja i prva uvijek iako neki zele sebi pripisati zasluge al djaba im
Mislim da se vodovodne i kanalizacione cijevi u Sarajevu nisu promijenile od ubistva Gavrila Principa, sigurna sam da su i pojedine instalacije i azbestne, tako da mi je drago da je konacno neko odlucio napraviti veci pomak sto se toga tice, jer prije svega zdravlje ljudi je jedan od faktora koji u svemu tome igra veliku ulogu
Konacno da neko radi i na rekonstrukciji vodovodne mreze, a ne da kao u ratu u 21.vijeku imamo redukciji u sred turisticke sezone
Korak po korak, uskoro ce sve saobracajnice u centru biti obnovljene
Velika podrska za projekat koji ce stanovnicima omoguciti kvalitetnije snabdijevanje vodom,drago mi je da se problem starih i dotrajalih cijevi postepeno otklanja.
Veoma znacajno da se ulaze u revitalizaciju vodovodnog i kanalizacionog sistema i postepeno rjesavaju problemi komunalne infrastrukture koji postoje na podrucju citavog grada.
Za stanovnike predvidjenih ulica i vise nego dobro,sa ovim ce se smanjiti i gubici vode koje vjerovatno postoje.
Pored toga sto su neophodni,ovakvi projekti znacajno ce poboljsati funkcionalnost cjelokupnog vodovodnog sistema.
Odlicno da se nastavlja sa rekonstrukcijom vodovodne i kanalizacione mreze,kao i asfaltiranjem ulica,svjesni smo problema dotrajalosti cijevi.
Lijepo je vidjeti da su nadlezni jednoglasni u donosenju ovakvih odluka koje su od znacaja za stanovnisto. Nadam se da ce i redukcije vode biti umanje rekonstrukcijom.
Ovo su projekti koje treba podrzati. Treba se obnoviti citava stara vodovodna i kanalizaciona mreza.
Svi smo svjesni koliko su stare vodovodne i kanalizacione cijevi na podrucju Sarajeva. Ne moze se sanirati sve odjednom, ali ovakvim koracima, postepeno i uz podrsku je sve moguce.
Kanalizaciju treba u citavom Sarajevu rekonstruisati, u losem je stanju. Lijepo je vidjeti da se pocinje sa ovakvim projektima
Eh ovakve vijesti volim citati.Ovo donosi drustveno dobro,korisno je za siroku masu ljudi,gradani treba izuzetno ponosni da budu kakvog predstavnika imaju