Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo gradite, pa cemo opet par-nepar da se igramo.
ne sekiraj se jer kako je stanje u zraku i zbog pozicije grada, za koju godinu ce bit taban fijaker ili tocak na pedale za grad. bas bi bilo zanimljivo.
Ne pričaj gluposti, ćumur je glavni problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos malo i ode tramBaj i remiza u hrasnicu..
Realno remizu je davno trebalo izmjestiti..
@shahzudin eto iti si u boji..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo će eventualno dobiti metro sistem ,to je neminovno... samo gradite!
Pranje para ja stvarno neznam ko sebi moze priustiti tolike visoke cijene. Kupi dijaspora i spusti roletne a dodju 2 sedmice godisnje.
Sarajevskoj kotlini se pruža od istoka prema zapadu, u socijalistickom periodu se vodilo racuna da se ne gradi u smjeru sjever jug posto se time zatvara protok zraka. Danas to vise nikome nije bitno. Sarajevo su zacepili zgradama.
Sva država u Sarajevo
https://www.youtube.com/watch?v=6eMR6cnDa20
Treba donijeti novi zakon po kojem da bi se dobila dozvola za gradnju projekat treba sadrzavati garazu za svaki stan, plus 50% dodatnih garaza, ovo sto radi tibra i ostali nema veze sa gradnjom, naprave zgrade koje su ruglo, bez ikakva plana za parkiranje vozila od stanara koji zive u tim zgradama.
Nije da branim Tibru, ne sviđa mi se nikako šta su radili na Stupu ali ispod svakog kompleksa Tibrinih zgrada nalaze se dva nivoa garaža. Sad je druga stvar što npr. na Stupu većina parkira uz zgrade jer neće da plati rentanje garaže 50 KM ili da kupi garažu. A policija ne radi svoj posao, ljudi bukvalno zauzmu jednu traku za parking, tako da se unutar tibrinog kompleksa ne mogu dva vozila mimoići.
@Len Nisam to znao, nejasno mi je sto se tolika vozila nalaze oko njihovih zgrada, stvarno izgleda ruzno. Trebalo binnaci model da se sa stanom mora kupiti i garaza pa ako vlasniku stana ne treba garaza neka prodaje ili renta, nekome ce trebati dvije garaze. Treba staviti u zakon da prilikom kupovine stana, vlasnik stana mora kupiti i garazu tj. U sklopu stana da kupca sleduje i garaza.
E PA SUUUUUUPER. A DA DIGNETE NEKI ZID DA SE JOS VISE SMANJI PRIRODNO KRETANJE VAZDUHA. NEKA HVALA BOGU. SAMO UDRITE. JOS ODMAH NAPRAVITE I KOTLOVNICU NA UGALJ UZ TO PA DA SVE BUDE U ELEMENTU.
Gdje li ih samo ugurate?
jedva čekam kada se ovo napravi. da posmatram kada krenem ujutro na posao 😁
ko to kupuje......isascemo sandčacka kolonija..
Kome to treba? Pa dajte više da se ozbiljno suprotstavimo peračima para i korumpiranim načelnicima!!! Dosta je ove bjesomučne gradnje po Sarajevu. Guše nas
Napravili ste Tibru na mjestu gdje je bilo jedino strujanje zraka u Sarajevu, sad pravite na Otoci i tu ce nam biti kraj, nece nam ni kisa ni snijeg pomoci za godinu dvije.Tuziti sve ko je odobrsnje dao za gradnju
svasta,samo uvedite jos jednom par-nepar ovaj narod bi vas zbog nelegalne gradnje trebao razapeti
ovaj narod im moze samo hurmasice iznijeti...toliko smo "zayebani".
URBICID
Za života neću naučiti kolika je Otoka... Ispade k'o pola Kine