Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena je previsoka za tržište, to je jedini razlog zbog kojeg se ne bi kupovali. U drugim riječima ili nek spuste cijenu ili nek se prestanu žaliti.
Dok su prodavali za 5, bilo je potražnje. Borovnice samo treba znati gdje brati. Ne može biti duplo skuplja od malina u koju treba uložiti novac, pa je opet prodaju po 4, 5 ili 5.km I zarade.
Jel cvaja jos uvijek dnevnica od 1995-te, kod tebe :)
ovakva borovnica je puno zdravija od maline uzgojene na plantaži i zato to nije za porediti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posaljite ih meni..... Cekam.
Nafta nastajala 2-3 miliona godina, i litar sa svim porezima i akcizama 2,30KM. Borovnice divlje, neđubrene, neokopavane, nezaljevane, kila 10KM. Pa i ono debila što je bilo opametili su se. Marka kila pa će biti kupaca.
Ja novinara i govana
Ja novinara i govana
U samoj Srebrenici je sve teza ekonomska situacija.Dijaspora se sve manje osvrce i dolazi a i oni koji su raseljeni po BiH isto tako.Stoga je i razumljivo ovo da je sve teze i teze do dinara doci
Nije samo u Srebrenici, tako je u svim manjim mjestima. Sav kapital, a samim tim onda i narod, se slijeze u vece centre. Sarajevo se samo siri, a mala mjesta izumiru.
U PM, kad bosnji zine guzica. Niti su ih sadili, niti su zalijevali, đubrili,orezivali...samo su otisli i ubrali. I oni hoce 10 KM? Puu mater vam lopovsku.
za 10 km. kupim 1 kg. najkvalitetnijih ćevapa u mesnici i još gajbu pive. upalim roštilj i drugi dan kad se sve dobro slegne, malo se prošetam i usput se najedem ti besplatnih bobica.
12 kg po danu x 10 KM = 120 KM sta su to oni nuklearni fizicari. Neka prodaju po 5 KM pa da vidis kupaca.
na planini usput kada sam nabrao oko pola kg, svoj ubrano ne bih prodao za 10KM, jer je zaista potesko nabrati 1 kg. Valja odloziti ubrano i sacuvati zaprodaju, pa nositi pa prevoz. Ova cijena je zaista korektna.
Dje ce bit kupaca,kaze 1kg 20km...boze sacuvaj
Stavite 20KM pa cete bolje prodavati, garant..pihhh
Spustite cijenu i mozda ce biti kupaca. Vi bi dnevnicu 50-120KM za posao za koji ne treba nikakva skola i moze ga raditi i malo dijete. Seljacka politika.
Alo alo cvaja boj :)
10 maraka .............. ☝️ jeli to skupo ?