PROMO
38

Pobjegnite od smoga i gradske vreve: Obezbijedite sebi apartman na Bjelašnici

Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Moderni apartmani koji se nalaze na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici čekaju svog kupca. Apartmani su smješteni u tri novoizgrađene zgrade na nadmorskoj visini od 1.300 metara te pružaju pogled na Babin do, ali i vrh ove planine.

Boravak na planini u toku zimskih dana idealan je način da pobjegnete od zagađenog zraka i uživate u svim zimskim aktivnostima. Ne zaboravite da je Bjelašnica jedan od vodećih i najvećih ski-centara u Bosni i Hercegovini.

Osim u zimskom periodu, u ovim apartmanima možete uživati i u toku ljetnih mjeseci, jer se oni nalaze na suncem okupanoj strani Bjelašnice.

Zgrade su izgrađene od visokokvalitetnih materijala i u njima su smještena 42 apartmana. Konstrukcija je čvrsta betonska, zidovi su u kombinaciji betona, bloka i opeke, a fasada je termički izolovana.

U apartmanima su napravljeni i veliki prozori tako da se u bilo kojem trenutku možete prepustiti svim ljepotama koje vas okružuju.

Dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i spavaća soba učinit će da se osjećate kao kod kuće. Apartmani se prostiru na površini od 57 do 110 kvadratnih metara.

Fasadna bravarija je aluminijska, a unutranja stolarija je puno drvo. Kupatila su opremljena prvoklasnim sanitarijama, a u apartmanima je provedeno centralno grijanje. Bitno je naglasiti da sve tri zgrade posjeduju lift.

Cijene apartmana su 2.800 KM/m2 s PDV-om, a budući vlasnici osim apartmana mogu kupiti i garaže i ostave koje se nalaze u suterenu zgrade.

Za više informacija možete kontaktirati kompaniju Oki d.o.o Sarajevo na brojeve telefona +387 33 711-700 i +387 61 158-128 te na e-mail [email protected] ili pogledati na njihovoj web stranici.