Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast samo radit zajedno i da se ekonomski jaca, a komsija je najpreci treba jednom i naprijed da krenemo
Treba usporediti cijenu gasa. Gas SAD je skuplji ali treba sve izračunati, jer BiH plaća transport za gas i kroz Tursku, Bugarsku, Srbiju, pa onda još Rusima cijenu. A ove tranzitne zemlje dobiju jeftinije jer su tranzitne, a BiH kao okrajak plaća sve. A kad se uzme gas SAD onda se možda bar dobije veća politička podrška. Iako je Hrvatska njihov nekprikosnoveni partner.
@Gelecek to je velikom vecinom plin iz katara a ne iz sad.
Bečerević dočekao penziju pišući pisma namjere za Juznu interkonekciju.
Jedino i skoro uvijek samo BH zastava okrenuta naopako. Ono kada ti kinezi prave sve zivo pa i zastave!
@ubleha01 Sta je ovdje naopako?
Ide plinovod od Kaspijskog mora, preko Turske i Grcke do Hrvatske i krak sada ulazi u BiH. A i Amerikanci i Arapske zemlje ce opskrbljivati Hrvatsku, Madjarsku i u buducnosti BiH preko LNG terminala na Krku. Tako da u buducnosti BiH nece morati ovisiti o Ruskom plinu samo Dodik i njegovi
SAMO JOS PLEME SA KARPATA ( DODIKOVE BUDALETINE I CETALJI ) MISLE DA CE BOSNA ZAVISITI OD RUSKOG GASA . IMA I DRUGIH IGRACA NA SCENI .