promo
49

Pizza & Chicken Bassta: Ostani kući i hranu naruči

Sa tradicijom dugom već 17 godina, bogatom ponudom jela, te konstantom u recepturi i kvalitetu, jedan je od omiljenih walk-in sarajevskih restorana, a zasigurno i opcija za dostavu hrane na kućnu adresu.

Narudžbe možete izvršiti brzo, jednostavno i pouzdano na:

  • Brojeve telefona: 033 207 297 ili 033 879 879,
  • Putem direktne online narudžbe sa web stranice,
  • Facebook opcije ShopNow,
  • Putem FoodBooking mobilne aplikacije.

Sumnjamo da postoji neko u Sarajevu ko nije čuo za najpoznatiji koševski restoran brze hrane "Pizza & Chicken Bassta". Pod sloganom "Bolje Bassta, nego Hasta" pridržavajući se svih higijensko-epidemioloških mjera zaštite, te radeći po HACCP sistemu pripreme hrane i nabavljanja namirnica, Bassta vrši besplatnu dostavu na kućnu adresu svakim danom od ponedjeljka do subote od 08:00 - 18:45h, te nedjeljom od 10:00 - 18:45h za vrijeme trajanja vanredne situacije.

Pokrenite online jelovnik, birajte omiljena jela i pošaljite narudžbu direktno u restoran. Takođe, ukoliko ste u prolazu potražite nas na adresi Koševo 26, jer su moguće i narudžbe uz preuzimanje na šalteru.

U ponudi Basste pronađite preko 12 vrsta klasičnih italijanskih pizza, kono i ombrellina pizza, te preko 30 vrsta jela baziranih isključivo na piletini pripravljenih na načine koji se razlikuju od drugih.

Poznati po domaćim sendvičima, za koje se pogače prave tek nakon vaše narudžbe, njegujući tako tradiciju pravljenja uvijek toplih i svježih sendviča. Tu su još i super ukusni burgeri, nekoliko vrsta paste, obrok salate, maslenica, omleti, domaća pura te naravno nezaobilazni deserti od slatkih pizza i palačinaka. Sve ovo, po vrlo prihvatljivim cijenama i to već od 3,50KM.

Uz nagradne igre na oficijelnim Facebook i Instagram stranicama, Bassta će pokušati da vam prigodnim nagradama i poklonima popravi raspoloženje u ovom periodu izolacije. Stoga, ukoliko još niste, zapratite Basstu na društvenim mrežama.

Ostanite sigurni u toplini svog doma, a pripremu hrane prepustite stručnom timu Basste!