"Premium Radler Lemon"
0

Pivovara Tuzla novim brendom završava 2011. godinu

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
U povodu završetka kalendarske 2011. godine, Pivovara Tuzla danas je organizirala novogodišnji prijem za predstavnika javnih medija kako bi im zahvalila na suradnji i informiranju javnosti o poslovnim uspjesima u godini koja je na isteku i da bi prezentirala novi brend "Premium Radler Lemon".

"U 2011. godini dijelom smo uspjeli ostvariti sve zacrtane planove. Možemo se pohvaliti povećanom prodajom Tuzlanskog pilsnera, a ušli smo i u kategoriju novih proizvoda, kao što su sokovi Panonska ledena, kojih smo prodali preko milion litara.

Također, izbacili smo na tržište i novi brend Premium crno pivo, koje je ostvarilo dobar rezultat i našlo svoje mjesto kod potrošača", istaknuo je Adnan Imerović, direktor Pivovare Tuzla.

Po njegovim riječima, u 2012. godinu Pivovara ulazi s novim planovima, a to pokazuje i izlazak na tržište piva Premium Radler Lemon.

"Za kvalitetu piva zaslužni su eminentni distributeri iz Njemačke, koji drže 70 posto radlera, izvrsna Stuparska voda i naše vrhunsko pivo, a sve kontrolirano u suvremenim laboratorijima Pivare Tuzla.

Premium Radler Lemon već se nalazi u trgovinama, tako de će biti odlično osvježenje za blagdane koji slijede", dodao je Imerović.

Na prijemu za uposlenike u medijima najavljeno je i službeno otvaranje objekta "Pivnica" u ožujku iduće godine. "Potpisani su svi potrebni ugovori, papirologija je završena, a odobrena su i financijska sredstva", najavio je direktor Imerović.