|

Banjalučka pivara predstavila novi logotip kompanije

Banjalučka pivara predstavila novi logotip kompanije
0
S
Piše: D. T.
14.3.2012. u 13:19
9
komentara
0

dijeljenja
1/4 Foto: Davorin Tomić/Sarajevo-x.com
2/4 Foto: Davorin Tomić/Sarajevo-x.com
3/4 Foto: Davorin Tomić/Sarajevo-x.com
4/4 Foto: Davorin Tomić/Sarajevo-x.com
Banjalučka pivara je danas javnosti predstavila svoj novi logotip koji, kako tvrde u ovoj kompaniji, simbolizira tradiciju i kvalitet jedne od najstarijih pivara u regiji.
Novi logotip je službeno predstavljen u Muzičkom paviljonu parka Petar Kočić u Banjoj Luci, a brojnim novinarima se na početku druženja obratio generalni direktor pivare Nicholas Penny.

On je naglasio kako je odluka o promjeni logotipa nastala kao proizvod posvećenosti neprestanom razvoju i budućnosti te uspostavljanju još snažnije veze sa historijom preduzeća i dugogodišnjim kvalitetom njegovih proizvoda.

"Oslanjajući se na tradiciju koja nam je svima od neprocjenjive važnosti i iskustvo koje nam daje stabilan oslonac u poslovanju, promjene vidimo kao mogućnost da se bolje pozicioniramo na tržištu", rekao je Nicholas Penny.

Direktor Banjalučke pivare je naglasio kako uprava kompanije smatra da će se i na ovaj način osnažiti postojeća saradnja sa potrošačima, a da je novi logotip i jedan od načina da se izgrade nova partnerstva.

Na današnjoj promociji je navedeno da se na novom logu nalazi godina osnivanja pivare, koja je od izuzetne važnosti za kompaniju, ali i tradicionalni predmeti pomoću kojih je godinama stvaran okus piva sa obala Vrbasa.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...