Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li za HD mozda culi?
@barbabos jesul culi za oloha
@barbabos nadam se da ce voditeljice na ovoj tv biti pokrivene
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Iskreno drago mi je da je pink sa svojim šljam sadržajem na neki nacin poceo da nestaje iz BiH. Srpski mediji su unistili narod to su dokaz rijalitiji, politika koja je sve vise rijaliti i njihov narod koji sve vise zivi rijaliti.
@Sumnjivo lice Pa i ovaj sad je srpski kanal, telemach je srpski.
Kod mene je također Pink izbrisan sa liste pa makar i utakmice ne gledao, ali ta tvoja priča je ubleha obična. Nije Pink problem, nego narod koji gleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li Zadruge hahahah
dobro je. jer mi je pink sinonim sa FARMU, a spadosmo na to da prenose repku.
"Na tom kanalu će se emitovati serije i filmovi, ali i žanrovski različiti programi, talk show, zabavno muzički i informativni program te razni reality show programi." Kad god listam kanale reality show, užaaaas!
Serije su tipa Lud, zbunjen, normalan, a ''različiti'' programi tipa Farma, Parovi, Big Brother itd. Vuk dlaku mijenja, ali čud nikad.
Mene Miloševićev savjetnik za medije neće prevariti promjenom imena
Da li su amerikanci krajnji vlasniic United Medije? Ps hocemo Sport Klubove na bosanskom jeziku
E nek nemam ovu cigansku televiziju na tjuneru
Nova HR, Nova BH, Nova CG ?
Боље да сте ставили име СРПСКА ТЕЛЕВИЗИЈА ПИНК са све ћирилицом чисто да мало истролујете женеидјецаба-нашбоокир лудаке :)
@ZlocestaNejra Jesi ti prirodno glup ili treniras?
@ZlocestaNejra hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gov*o ja vazda gov*o bez obzira kako ga neki zvali. :) pink je izmislio Turbo Fulk...fuuuujj
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravi nezavisni čovjek, koji ne polaže račune nikakvom šefu stranke, nego narodu - čovjek koji može biti lider za novu Bosnu i Hercegovinu - HADŽIKADIĆ! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini čovjek bez finansijaskog interesa u utrci za Predsjedništvo BiH – Prof. dr MIRSAD HADŽIKADIĆ. Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
Kad tako radite celnici United Media group pustite i korisnicima BH Telecoma Sport Klubove,Lov i Ribolov,N1,Faihgt i druge kanale a ne izvozite pare u SRBIJU
🇧🇦🇧🇦 Svak' za svoju stranku - svi za Hadžikadića! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
Kipića na kraju i BH Telekom,a ne daju Sport klub godinama i krše sve zakone naše države,svaki dan sve gore i gore...
Bosnjackim medijskim prostorom vladaju vlasi vecinom. SDA, SBB i SDP sve prodali za kilo janjetine i porciju cevapa. Zato im treba j ebat matere na izborima. Pretvorili su nam drzavu i narod u Sumadiju posranu.
@Coin Pod "vlasi"" pretpostavljam misliš na Srbiju ? Koje medije sada drže ljudi iz Srbije, kad je otišao onaj narkoman Mitrović ? Jesi li ti glup li samo bezobrazna fašistička hulja ?