Osvježeni koncept
2

Pika Kartica od sada donosi više bonusa i više ušteda pri kupovini u Konzumu i Mercatoru

Pika Kartica
Pika Kartica
Nova i još bolja Pika Kartica donosi nove pogodnosti, koje će kupcima u Konzum i Mercator prodajnim objektima omogućiti da ostvare značajne uštede.

Novost za sve korisnike Pika Kartice je povrat novca koji kupci od sada ostvaruju u svim Konzum i Mercator prodajnim objektima, a dodatni izvor povrata novca mogu ostvariti kupovinom proizvoda iz Pika Bonus programa sakupljajući Bonus marke, pri čemu jedna Bonus marka ima vrijednost jedne konvertibilne marke.

Sakupljene Bonus marke na Pika Kartici kupci mogu koristiti kad god to žele, bez pragova i čekanja.

"Inovativan koncept Pika Kartice ponudit će kupcima da vrlo lako i jednostavno štede, a ostvarene uštede investiraju u nove kupovine. Zadovoljstvo mi je jer osvježeni koncept prvog i najvećeg programa lojalnosti u BiH prati atraktivna marketinška kampanja u čijem fokusu je igrani TV spot sa glavnim likom Zenitom Đozićem, dobrim duhom koji kupcima pomaže pri kupovini. Pod sloganom 'Više bonusa, više ušteda' kreirali smo novu Pika Karticu koja će kupcima biti neizostavan saveznik za uštede kako bi im se svaka kupovina u našim prodajnim objektima još više isplatila", izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum, koja upravlja brendovima Konzum i Mercator na tržištu BiH.

Dodatno osvježenje u programu Pika Kartice je nova Pika Kartica mobilna aplikacija koju kupci mogu preuzeti na svom mobilnom uređaju putem Google Play ili App Store platformi.

Nakon preuzimanja aplikacije, svi korisnici Pika Kartice dobivaju nagradni kupon sa kojim mogu ostvariti popust -10% u narednoj kupovini u Konzumu ili Mercatoru.

"Mobilna aplikacija je više od digitalne kartice i putem nje korisnici mogu pratiti stanje računa u realnom vremenu, sakupljati Bonus marke kupovinom proizvoda iz Pika Bonus programa, te učestvovati u Bonus izazovima koje kreiramo posebno na mobilnoj aplikaciji. Korištenje je vrlo jednostavno i praktično, a za sakupljanje Pika Bonusa je dovoljno da kupci na blagajni pokažu bar code svoje Pika Kartice na mobilnom uređaju. Sretan sam jer nova Pika Kartica od sada pruža dodatne mogućnosti uštede što će vjerujem kupcima biti značajna olakšica pri narednim kupovinama", izjavio je Emir Dobrača, voditelj Odjela marketinga Pika Kartice.

Sve detaljnije informacije o novim pogodnostima Pika Kartice dostupne su na web stranici www.pikakartica.ba, a Pika Kartica mobilnu aplikaciju možete preuzeti OVDJE.