Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj to! Ma nisu oni to radi novca uradili, sta vam?! Jel sad jasno koliko se lova vrti oko ovog "opasnog" virusa!?
Nijedna druga kompanija ni država nije smjela ni prnuti, dok Pfajzer nije izbacio vakcinu, osim Rusa
@Reuf Avdin 15 milijardi? Pa dan ga j, to je kap u moru u odnosu na to koliko Njemačka daje običnim proleterima da leze kuci i ne idu na posao. Da su imali namjere koje misliš i da imaju kontrolu koliku misliš, prebacili bi Pfizeru, Gatesu, Sorošu ili komu već milijardu milijardi, a da nitko ne trepne okom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Citava prica oko korone se svodi na jedan zakljucak...bogati ce postati jos bogatiji, a siromasni jos siromasniji.
Trljaju ruke koliko ce zaraditi a koga briga kakvu su vakcinu smuljali.
Mrvice spram prihoda od Viagre, analgetika....
znakovito....
Pametnom dosta...
malo. onaj turcin sto je prodao svoju dusu da bi rekao kao on je pronasao vakcinu, iako je nije primio, zivi u dvosobnom stanu. dobija po 1500 eura jer je prodao dusu a navodna ima 4,3 mrd. para.
Možda i ja osnujem neku kompaniju za proizvodnju ovih vakcina, ako ta moja vakcina ljudima ne bi pomogla sigurno im ne bi ni naudila kao što će to svaka od ovih! Baš briga njih, pobiće ljude te smanjiti populaciju i natalitet na zemlji, dobiće lovu od svjetske elite za učinjenu uslugu plus što će zaraditi od samih vakcina koje prodaju zemljama, kasno će se shvatiti da su kupili mačka u vreći te da će to narušiti zdravlje i povećati mortalitet stanovništva u tim zemljama.
Imal kakva tableta protiv debilizma i primitivizma na nasim prostorima? Zapravo treba jedna globalna mega tableta ili vakcina za ovaj poremeceni svijet...
Svi gube a neko profitira
da nisu zaradili onda bi vjerovali u vakcinu\coronu? 😂😂😂
Rekli ste koliki je prihod. Koliki je rashod, a kolika zarada? Da ljudi ne pomisle da je ova cifra dobit.
Napraviš sebi tržište i onda ga opskrbljuješ.
milu mater, kriminal svjetskih razmjera, oni su uložili manje od 20% ukupnih sredstava u razvoj, ostatak vlade, a još su danas završili patent za vakcinu za sebe. Visoka europska politika je umiješana u ovo.
Uspjeh ne dolazi sam na vrata, treba ga zaslužiti.😷
Samo soj za sojem samo milijarda za milijardom.
Gospodine oduzeli smo vam "fact checking" licencu.Kad? Evo sad.Jestel mi je oduzeli? Jesmo.A de niiiste trebali