Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači trebamo se zaposlit u Google pa onda preći u Yahoo Challenge accepted Nah....lijenost mi bolje ide
sanjaj....
Sustina.Gaziti ljude,biti prgav,pohlepan i imat ces para...Ah da i stvoriti neprijateljstva i traziti od drugih da rade to sto ti trazis.
...znači, iskopajmo sve životinjske instikte iz sebe, i gazimo preko živih ljudi? ...mislim, čemu šuplja, gordon gekko je to birvaktile sve razjasnio...
hmmm kuravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :$
recept za uspjeh djevojke u BiH je dobro se nasminkati,izblajhati kosu,utegnuti se dobro i traziti punooo starije decke koji imaju dobar posao,jedino tako se moze postici nesto.Poslusajte moj savjet djevojkeeeee,sta ce vam mladi momci nemaju para ni za kafe ahahah luzeri kladionicari a ne mogu nista ni u krevetu jer im je mali i jer su non stop pod utjecajem travee
kuzite sarkazam ? yes no?
kuzite sarkazam? yes no?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahah, samo prepisati i uspjeh je garantovan! Ali ne u BiH! Žena je pošteno radila i zaradila i o svom uspjehu napisala knjigu. Divna ideja pisanja knjige koja će donijeti još veću zaradu, a to znači da je ona veliki poduzetnik sa velikom zaradom. Kod nas se u BiH velike zarade ne ostvaruju radom, nego lopovlukom. Smije li se bilo ko od lopova usuditi napisati knjigu o svom "zarađenom novcu"?!
hajde dođi u BiH pa budi tako pametna.
I zaboravioa ne reci da je dala u pravim trenucima, pravim ljudima....
a tvojoj zeni/curi ti mora da si prvi ... a ona nema 500 miliona
da se postenim radom dolazi do miliona bilo bi najmanje 90% milionera
sad bi semsa rekla: marissa, oprashi me!
Dobri savjeti, znam po sebi. :P
A V...inu ne spomenu,..mora da joj je karabeg vratio kilometrazu...
Jedan savjet za Marrisu Mayer: Ne seri, matere ti.
PIRATE BAY SE DIGAO IZ PEPELA: Ponovo aktiviran najpopularniji piratski sajt! http://goo.gl/fxyalN
Numero seis: be a Jew!
mislim da je to presudilo
nije mi ni lose sa par markica pred platu.. jbg. svako svoju srecu vidi drugacije