Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji poslovi u BIH lista: 1. Predsjednik stranke 2. Ministar vlade 3.Vjecnik 4.Notar 5.Advokat 6.Doktor 7.Savjetnik nekoga 8.Utjerivac dugova ili ti ga kamatar 9. Vozac ministra ... 15. Informaticar programer u privatnika ... 55. Informaticar programer u drzavnoj firmi.
legendo :) Zaboravio si ove poslijeratne profitere, oni ne moraju uopste raditi ;)
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/sarajevo-almer-inajetovic-uhapsen-zbog-iznudjivanja-novca/140224034 Evo ga radnik sa 8 pozicije heheh
Bez obzira što nisam ni jedno od navedenih, opet mi je dobro. Plate nemam,ali dosta što radim...
dunja,bosanci su toliko humoristični da su sarkastični
a ima i hajvana , tobejarabi, hoce i da su osigurani pride. pu pu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...dobar mi poso...al u lošoj državi...
commi, nisi ti valjda zubar jbt :-))))
...onaj pod 1 :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma mogu se minusi pucati koliko god zelite, ja jedno tvrdim, u Beogradu ne moze biti centrala nijednog medija za podrucje bivse Jugoslavije. Oni su svoj kredit davno potrosili i ta budala koja u Beogradu napravi centralu medija za bivsu Jugoslaviju, taj baca pare kroz prozor. Nikad taj medij nece biti gledan u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH. Slicna stvar i sa Zagrebom. Sto znaci jedino gdje mediji za podrucje bivse Jugoslavije mogu imati sjediste i da imaju sansu da budu gledani u svim drzavama na prostoru bivse SFRJ, je Sarajevo. To ko ne shvata, taj je budala, a budale ne mogu imati uspjesne medije.
Lijepo od top 5 zanimanja 2 i po zvanja se uopste ne mogu steci u nasem Apsutdistanu -.-
naj novije zanimanje- učesnik protesta u Sarajevu .Radno vrjeme od 12-16 klopa obezbjeđena a plata još tajna-isplata u kešu na crno
I like this :D
Zaboravili ste profesiju "brat od tetke" ili "zet/snaha vlasnika firme", to je kod nas mnogo trazen posao... i dobro placen...
kod nas je prosjacenje veoma unosan posao
Najbolji posao je ovaj od ove raveKu Kim Kardashian. Radiš šta hoćeš i plus te debelo plaćaju za to. Noćni život, gala večeri, karindžanje, fotografisanje i sve ostalo što je u apsolutnoj suprotnosti sa znanjem, talentom, titulom, radom, redom i disciplinom.
Eh da je do Amerike ;)
a u pm. nista od navedenog nemam znanja ni talenta
Bosnje kamiondzije zarade vise nego analiticari! Provjerena informacija
Stvarno ?
Jesu, ako prevoze ono što "naši" ku*vini sinovi kradu. Tad i ono sa strane što ispadne dovoljno je da se kamiondžija obogati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najbolji posao je roditi se bogat :)
Najbolje je dobit na lotu 100 miliona eura. Biti porno-glumac, profi sportas il holivudski glumac. To sto ste nabrojali i nije bas nesto, al kad usporedis sa mojim poslom to je premija. Al ugl ima puno boljih poslova od tih sto ste nabrojali.
Mislim da ovi poslovi koje si nabrojao ne spadaju baš u "standardne" poslove, i uglavnom se baziraju na sreći/talentu. Uostalom za to moraju biti vrhunski profesionalci, a recimo vrhunski programeri zarađuju i $300 + dolara po satu. Ovo je lista dobro plaćenih poslova za koje će biti novih radnih mjesta.
Trenutno Bill Gates/programer je najbogatiji čovjek na svijetu, tako da nema boljeg posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas je obrnuta statistika: No.1 Politicari No.2 Doktori
haj ne dipr
haj ne pij rano na sabahu...hahaahaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)