Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nema Turske? Ona je najveci brand u BiH
Cijepi sve nepitaj budale, nizašta
Ja jutros u Golfa, kad na podu cigareta, izgorila i ugasila se. Zahvalio sam prvo njemackim inzenjerima pa onda bogu.
Sve zemlje sa visokom stopom vakcinacije. BiH u blatu i dalje.
Trenutno su sve nabrojane zemlje postale logori unutar svojih granica. U Njemačkoj izbacuju djecu iz škola ako im brnjica ne pokriva nos, javno govore sa će "loviti" ljude da im ubrizgaju neispitani genski tretman, vojska od lani u sve uključena, zabranjuju polaganje vozačkog za neizbockane itd itd. O čemu dakle ovaj članak serucka?! U Kanadi još lani napravljeni logori za zdrave ljude!
Srećom slobodarska Italija već danima na ulicama, sada nose na protedtiža velike fotografije preminulih od bocke sa imenom i prezimenom (izgleda jezivo!) kada već mediji i političari o tome šute! A svi koji šute, okreću glavu i propagiraju ovo zlo će odgovarati, i to vrlo brzo!
Švica je zakon!
3 od pet su zemlje koje su prije 80 godina htjele vladati svijetom kroz dominaciju. ocito je marketing jaci od puske.
I meni je japan tek na trecem mjestu.