Promo
419

Pet City otvara novu poslovnicu u Importanne centru

Pet City BiH
Pet City BiH
Pet City BiH, najveći lanac omiljenih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, otvara svoja vrata u Importanne Centru u Sarajevu u petak, 03.03., u moderno opremljenom prostoru, pažljivo planiranom do svakog detalja.

Popust do 40%, kolo sreće, nagradna tombola i druga iznenađenja vas očekuju na otvorenju još jedne poslovnice Pet City-a u Sarajevu!

Na svojoj novoj lokaciji u Sarajevu, u Importanne Centru, Pet City će svojim kupcima u ugodnom i modernom ambijentu ponuditi bogatu ponudu kompletnog asortimana za ljubimce renomiranih svjetskih brendova poput: Josere, Canvit vitamina, Royal Canin-a i mnogih drugih, a na radost svih prijatelja životinja i u ovoj trgovini će u svoju ponudu uvrstiti i male, preslatke životinjske stanare!

Povodom otvorenja, svi će kupci u petak, subotu i nedjelju, od 03.03. do 05.03. ostvariti popust od 20% do 40% popusta na svaku kupovinu, a domaćin je priredio pregršt iznenađenja i poklona, nagradnu igru i kolo sreće.

Također, svakom kupovinom od 03.03. do 12.03. sudjelujete u bogatoj nagradnoj igri čije je izvlačenje u ponedjeljak 13.13. kada će deset najsretnijih kupaca biti nagrađeno vrijednim nagradama.

Iz Pet City-a poručuju da im je misija unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika te promovirati blagodati suživota ljudi i životinja s naglaskom na adekvatnu brigu o životinjama.

Od ovog petka svi su pozvani u novi Pet City u Importanne-u, mjesto iz snova za sve vlasnike i prijatelje životinja.

𝐏𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞 𝐏𝐞𝐭 𝐂𝐢𝐭𝐲 𝐮 𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐧𝐞-𝐮 𝐧𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐨𝐮 -𝟏, odmah pored Konzuma i uživajte u brojnim pogodnostima i zanimljivom programu domaćina. Radno vrijeme pet shopa je svakim danom od 09.00 – 22.00h osim nedjeljom kada je 10:00-19:00!

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!