Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eliminacioni uslov, kupljena diploma iz travnika kiseljaka ili bilo kojeg tog kvazi fakulteta i SDA clanska, ako imas nekoga RODJU sa sela koji je vise rangiran u SDA to jos daje vise poena na "intervju"
Jel stvarno neko misli da ce biti primljen na osnovu svojih kvalifikacija :/ ne znam kome objavljujete ovakve clanke heheh
Neka još uhljeba,zašto ne. Možda onda kad dođem neće pisati na vratima "Rad sa strankama od 09-12"
Nedavno su primili radnike bez konkursa. Treba se sad zainatiti i sto vise prijava poslati. Nek se zatrpaju papirima i poslom, ionako ce komisija hladiti guzove a uzeti pare. E treba im napraviti posao da ne dizu glave 7 dana.
Koja mafija cc. Ako je to tačno vjerovatno su prema njima i riktali uslove konkursa. Evo recimo jedna pozicija traže 1,5 godinu radnog iskustva, gdje to ima il se traži 1 il 2 godine na svim konkursima!
Podnosilac prijave (kandidat) na ovaj oglas, može se prijaviti - konkurisati isključivo samo na jedno upražnjeno radno mjesto objavljeno ovim Oglasom. Neće se razmatrati prijave podnosioca prijava – kandidata koji podnesu više od jedne prijave za upražnjena radna mjesta objavljena ovim Oglasom.... Ovo je totalno nezakonito, ko ima pravo da ograniči nekome na koliko pozicija će se prijaviti.
Vidite da ovo tolika senzacija da se morao clanak napisati o tome. Zamisli kako bi se tek pisalo kada bi se ljudi poceli zaposljavati po kvalifikacijama, bez posredovanja.
SDA narod zna
Vec rade, primljeni neposredno pred izbore, clanovi sbb i sda
Jesu ono rekli da ce sad biti fer zaposljavanje? Da predam? :D
Cija li ce djeca ili zene/ljubavnice da dobiju tu poziciju.
Treba im pojačanje u podjeli penzija kojih nema
Štela na pomolu :)