Mlinar caffe
54

Pekarske delicije uz primamljivi miris kafe: Mlinar otvorio novi koncept u Sarajevu

Otvoren novi Mlinar caffe u Sarajevu
Otvoren novi Mlinar koncept u Sarajevu
Lanac pekara Mlinar jučer je u Sarajevu priredio svečano otvorenje novog koncepta u Sarajevu, odnosno Mlinar caffea koji se nalazi na adresi Džemala Bijedića 202.

Mlinar pekare su svima već jako dobro poznate. Međutim, ova novootvorena poslovnica u sklopu Inside business centra u Sarajevu, nudi jedan potpuno novi doživljaj.

Bogata ponuda finih pekarskih i slastičarskih delicija, fina, mirisna kafa, razna bezalkoholna pića i napici, te zanimljiva ponuda kulinarskih specijaliteta, sve zajedno integrisano u luksuzni ambijent, ugodnu atmosferu s muzikom i ljubaznim osobljem.

Luksuzan i ugodan ambijent poznate franšize pekara
Luksuzan i ugodan ambijent poznate franšize pekara

Današnjim otvorenjem Mlinar caffea, kompanija MD Family još jedom je potvrdila svoj rast i razvoj, kako ponude, tako i otvaranja novih radnih mjesta.

“U posljednjih nekoliko mjeseci naš tim je vrijedno radio na svakom segmentu koji je potreban da se sve pripreme pa i samo otvaranje realizuje najbolje. Kako uvijek i naglašavamo, naš tim je ključ zašto je naša kompanija uspješna u svojim projektima. MD Family svakim danom sve više raste tako da, kako smo je nekada zvali mala, sada je postala velika porodica", saopštili su Hatidža Demić i Adnan Mujan, vlasnici kompanije MD Family.

Iako je nekada bila mala, Mlinar porodica danas je velika
Iako je nekada bila mala, Mlinar porodica danas je velika

Radno vrijeme novootvorene poslovnice Mlinar caffea je od 7 do 22 sata svakim radnim danom i subotom. Nedjelja je neradna.

"Sa radošću očekujemo kako naše stare tako i nove kupce, kojima će Mlinar caffe biti nezaobilazna stanica za predah i ukusan obrok", poručuju iz kompanije.