Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka, da propadne monopol od strane Fibule i sličnih. Sad sam sebi nađeh hotel koji je i duplo jeftiniji nego u njihovoj ponudi.
Ocigledno da nisi pokusavao do sad, iz vlastitog iskustva govorim da nije bas jednostavno:) Skoro sav smjestaj je ranije prodat tour operaterima, na booking skoro da mozes zaboraviti(nikakva ponuda i preskupa), a puno srece sa direktnim kontaktima. Nazalost :(
Kad ce se Sarajevo povezati sa malo bitnijim gradovima, Rim, London, Pariz, Barcelona, Madrid, Milano, Lisabon, Atina……
Da ima dovoljno zainteresovanosti došle bi avio kompanije davno iz tih država. Slažem se, trebao bi biti makar jednom sedmično let za sve gradove koje si spomenuo ali nismo mi toliko interesantni. U Antaliju je ove godine dolazilo oko 100,000 stranih turista svaki dan, koliko je kod nas.
Sarajevo je već povezan sa Londonom, a sa Rimom i Parizom je bio povezan ali su avioni letjeli poluprazni…
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zagreb ima 90% letova sa Zapadom, Sarajevo 80% letova s Istokom. Beograd 50%-50%.
Viz-a-viz nesuvislih komentara od nedoraslih polulikova ovdje, onome ko putuje za Antaliju ovo je super vijest. Izbjegava se petosatno čekanje na Sabiha Gokcen aerodromu za vezni let prema Antaliji. U povratku još i bolje - ne čeka se desetak sati. Paralele Turske i Hrvatske je suvišno praviti, ali ako se mora - Hrvatska spram Turske je obični probušeni kurton.
Ta linija ce popuniti cjelogodisnje letove izmedju Istambula i Sarajeva? Stali je pisac ovim htio reci?
Još više će Turizam u Hrvatskoj opasti. Turci jeftiniji od Hrvatske. Prijatelj mi je platio sa porodicom apartman njih 4 noć 50 eura u Antaliji. U Makarskoj su tražili 200 eura za noć njih 4. 12 noći je bio u Antaliji 1800 eura jeftiniji smještaj nego u Makarskoj. Cijene u restoranima u Antaliji kao u Sarajevu. Dok je u Hrvatskoj Pizza 15 eura kugla sladoleda 2 eura.
Jos vise ce turizam opasti u Hrvatskoj?A kad je to opao turizam u Hrvatskoj?
Ne znam šta bih u životu bez Antalije. Hoće li nekad biti Dublin, Lisabon, Pariz, Rim... zna li se šta?
Neće! Nije niko zainteresovan iz tih zemalja da dolazi kod nas, dok recimo za Antaliju EasyJet, British Airways, Lufthansa, itd. svake godine dodaju letove. 35 miliona putnika je prošlo ove godine kroz taj aerodrom, kroz Sarajevo 1.5 milion. A ako želiš u gore navedene gradove, može preko Istanbula. 😂😂😂😂
Jedna od najlosijih aviokompanija PEGASUS uzas zivi
EasyJet otvara ljetnu sezonu iz Londona za Split zadnji vikend u ozujku i leti do zadnjeg vikenda u listopadu. Ovi otvaraju ljetnu sezonu 3. lipnja, a sezona kupanja u Antaliji pocinje vec u travnju. I jos se hvale...
Kako nam samo trni kuratz za split ne mogu ti opisati…
Sram da vas bude, Beograd je metropola ljudi imaju linije s najvecim gradovima…
pao mi je kamen s srca,sad mogu direktno u Antaliju 😁