Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz teksta je vidljivo da u hr. postoji dječija voda . čestitam
Prema svemu navedenom moŽe se zaključiti da je u BiH stanje najgore što se PDVa tiče, jer se ista stopa primjenjuje i za osnovne životne namirnice i za luksuzne automobile i kožni namještaj. Znači teret finansiranja je na sirotinji čistom logikom da se hraniti mora. Sve je to smišljen plan još iz vremena Terzićeve vlade (kad je trebalo napraviti i famozni elaborat o \"borbi protiv siromaštva\". Tim elaboratom je tim \"experata\" pod palicom Z.Hurtića \"dokazao\" da PDV neće pogoditi sirotinju. Naravno da se radilo o čistom obmanjivanju javnosti. Činjenica je da je do PDV , siromašni sloj stanovništva živio bolje nego poslije uvođenja PDV-a a da bogati nisu živjeli tako dobro , kao što žive nakon uvođenja istog tog PDV. Zaključak , PDV je uveden zato da siromašne napravi još siromašnijim, bogate još bogatijim a od boljeg obrazovanja, zdravstva i infrastrukture koju su od sredstava iz PDV obećali nema ništa. LOPOVI!!!
PDV je isto kao u tramvaju kada te izbunari,vidi koliko imas,uzme sebi 17% a rest ti vrati i ceka te opet iduci mjesec jer zna da moras na dijalizu ili neki pregled druge vrste i moras mu doci na meze
U nekom narednom periodu (na zalost) treba ocekivati podizanje PDV-a u BiH na 18%, u zavisnosti od momenta, potrebe i likova koji tad budu na vlasti (tj. cobana kojima poklonite vase cijenjene glasove)
i u ovu anadoliju su se naprimali svakakvih nepismenih \"novinara\". bakirova veza garant.