Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tuzlaci. U Sarajevu odeš na Terme i za 3.5KM ne možeš da kupiš hamburger.
cetveroclanoj porodici je isplatnije skoknuti do Neuma i provesti vikend na moru nego platiti nekoliko sati kupanja na Termama...
@IQZeKo vidis ti to,a meni bas super doc na termalne...
Prosle godine sam htio preronit poprijeko malo jezero. Kada vise nisam izdrzao pod vodom, taman da isplivam i udahnem zrak - uprem u babu od 140 kg direktno u guzove pod vodom. Ja mislio tuljan jbt. Umalo se ne udavih i iskasljavam ko lud. A baba donhla - sa sesiricem, samo malo skrenu u stranu i ode dalje plivat 0,0005 km/h.
Prelijepo, samo tako nastaviti!
Ovim "tuzlacima" sto se ne svidja panonsko i sto ga pljuju na svakom koraku i ponizavaju, jedan prijedlog: Ako vam je panonsko lose lagano uzmete koju hiljadu eurica i odete ljetujete u Opatiji pa gledate Davora Sukera, u Dubrovniku pa pijete kafu sa Oliverom Dragojevicem, sto da gledate Jasmina po panonskom. Tako to rade prave gazde jer vidim ovdje sve neka "krema"... Hudom bosnji ne valja nista sto je njegovo..cccc
Tebi je haman sve potaman, ne kontaš poentu, Ne valja stanje u Tuzli, ovo plaćanje portalima za Jasminovu propagandu je providno. Prolaziš li ti Korzom, pogledaj malo ljude oko sebe, nisu svi Jasminovi dupelisci pa da imaju budžetske plate. Jasmin je zlo ovog Grada, Panonika nije.
De zasadite koje drvo, malo hladovine napravite... dole kada ugrije je pravi pakao cc
Za ove sto pljuju panonska jezera pitanje. Da li se sjecate sta je bilo tu na tom mjestu prije??? pssssttt Da ima kriminala ima ali Tuzla nije Metropolis a gradonacelnik nije supermen. Ko zna bolje nek se kandiduje.
komentar na mjestu, svaka cast
@Pikolo 1@ AGencija za izgradnju, jeli i ona kantonalna?
@nele 01 "NE PISMENI" !!!!! Boze
Zast brisete komentare, e da znate kakvog sejtana stitite.
ovo se vehabijama u tuzli ne sviđa, kažu da će se raznijeti u znak protesta
vidite koji su minusi, tuzla puna seljačkih vehabija
Ove tri bare su zrtvovale sve ostalo u Tuzli, dok ti majmune Imamovicu placas portale za promociju ono.malo sto je ostalo od firmi crkaje, Tuzlakvarc strajk gladju, Rudnik Mramor pod zemljom strajk, Ttu jos malo pa gotov, Livnica ugasena, Dabogda ne doceko izbore.
Ebem ja firmu a pogotovo fabriku koja ima ne pismene radnike i ne zna da radi, nego samo se zna kukati i tražiti da grad spasi fabriku?
Imamovic je nacelnik opstine, a navedene firme su u nadleznosti voljenog nam Bege i kantonalne vlasti. Da nema Imamovica, pola stvari Tuzla ne bi imala, a ove firme bi bile u istom stanju kao i sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta je ovo, Tuzla? A Gorazde, a Grozdjazde? AAAaaa...
JA SAM BIO 2 PUTA,PRELJEPO,NIJE SKUPO,JEDINO PRENOĆIŠTE.
Imamović za načelnika.
musafa mi, ko u lišću