Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije više ni važno debeli Marko. Uskoro nam neće trebati ni Zakon o radu ni poslodavci jer nećemo biti ovdje. Odlazimo ali ne kao nekad. Ovaj put zauvijek.
Ne trebaju se bojati jer vise nece biti radnici. Dakle u pravu je da se radnici ne trebaju bojati ali robovi da
haha,kako istu priču imaju tajkuni iz Sda,Hdz-a i Sdsa.Kako se meni sve ovo čini ispada da imamo 95% poslodavaca i samo 5% radnika,pošto se u novom ugovoru o radu želje radnika uopšte ne spominju,bitno je samo sta traže ovi kriminalci.
Pandurević poslodavac jedan od kreatora novog ZOR-a, isti koji pišu zakone su poslodavci, izrabljuju nas i na kraju nas ohrabruju kao sad, nemoj te se bojati
zemlja nije okrugla, vec je RAVNA PLOCA....nasi politicari nam i dogme uspostavljaju
Nije lijepo reći - al' čovjek ima groblje janjetine u stomaku. Smršaj čovječe malo,zamori malo mozak,kažu ginekolozi da je najveći potrošač.
vidi ti obrascina, masnoca i pecenje udarilo u glavu nije garant od graha bez mesa i gluhe corbe!
Sad nas još i ovaj zahebava! Pa crno na bijelo piše a vi hoćete da vjerujemo vama a ne vlastitim očima! Ne bojimo se mi zakona nego zloupotreba kojih je više nego u prošlom zakonu, debili!
Po novom zakonu nema potrebe za zloupotrebe. Sve sto danas rade nezakonito po novom zakonu ce biti zakonito.
Pa najveći kršitelji zakona i jesu zakonodavci. Umjesto da ga štite i kontrolišu njegovo provođenje, oni još legalizuju kriminal. Ovo je zakonodavna sramota ravna 'bijelom hljebu'!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uporno favorizirate jednu stranu, klixomani, to nije demokracija,ona traži JAVNU RASPRAVU SVIH zainteresiranih strana. Postižete suprotan efekat od ciljeva koji su postavili vasi mentori tj Bakir Izebegović ( a ne SDA). Jel' vam plaćeno u kešu ili preko računa da upratim tok novca ?
Neda Novalic javnu raspravu. A niko ni da napise da zakon guraju po hitnoj proceduri.