Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama odavno fali 1000 normalnih stvari koje postoje u civiliziranim drustvima, pa sta je jos 10%? Cak smo u startu u prednosti, naucili da pusimo dok drugi tek treba malo da nauce.
Pa proizvodili su čokolade od 80 grama, supa za 2 dvije osobe, čips 25 grama, džepna Cola.... još samo fale qurtoni za pola qurca !
Nije pandemija kriva vec banditi koji stalno izmisljaju neprijatelja . Kad to nije rusija jest islam, kad nije islam jest nevidljivi !?
U BiH na infuziji živi preko 70% građana.Mi smo tako navikli od 92 godine.Ako krene nabolje,građane će uzeti asiluk,a to nije dobro.
Ja glupa i jeftina clanka ..
Navici? Cijela nasa istorija je da uvijek nesto nemamo. Benzin, ulje, secer, kafa, farmerice,....dug je niz.
Kupit će na Solak, bez brige
emni fali samo normalna drzava u kojoj cu raditi i privredjivati a da me ta ista drzava ne sakati ,ne krade ,ne otima drzava u kojoj ce odnos biti partnerski a ne ROBOVLASNICKI!!!!
Mislim, cast svima, ali preko pola svijeta jos je pod restrikcijama. Bombarduju nas upozorenjima kako da se ponasamo, svaki dan izlaze novi savjeti. Malo je prerano analizirati posljedice na ponasanje kada neki vid restrikcija jos uvijek postoji.
Koji ba socijalni nemiri 2014, ono ke bila farsa veca od ove korone (sto se tice BiH), paljeni maticni uredi i sve vitalne, gradske i drzavne institucije i papiri, za ono je neko trebao da plati glavom, onakvi nemiri su nas vratili 3 koraka unazad, nikad ne treba paliti i unistavati NASE, krivi su nam politicari njima treba pokucati na vrata njihova licna, a ne institucije koje cemo mi iz svojih dzepova ponovo da obnavljamo
Možda se konačno probudimo..
Omfg.
Fadil je najavio da će on kod nas podići odmah u startu na 50% da se uzdignemo iznad svih ostalih i da to shvatimo kao napredak i da budemo pozitivni
Došao mi maloprije komšija kojem sam prije 2 mjeseca pozajmio 100 naraka i vraća mi 99 maraka. “Šta je ovo, komšija?”-upitao sam. “Izbrisala pandemija. Čitao sam jutros na Klixu.”
Ispravak: nije 99 već 90🤔
Ne se..te. Zakoni fizike i termodinamike jasno kazu da materija i energija ne mogu nestati samo promijeniti oblik. To znaci da je ovih 10% neko klepio, a kod nas u BiH se to penje i na puno vece procente.
Ako se tih 10% ne odnosi na cigaru, kafu i listić kod nas neće biti problema.
Može li ovo još crnje,dobri analitičaru.Mogli smo u ratu bez 90% ičega.Na jedva 1000 kalorija dnevno,pa smo nekako preživjeli i gledamo kako nas danas pljačkaju oni koji su i tada imali svega.Ista situacija je i danas.Većina će da se napati a šaka će da uživa i nikakvu krizu neće osjetiti.