Zbog restrikcija SAD-a
24
Panasonic prekinuo saradnju s Huaweijem
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Donald vidio kakav zoom ima Huawei P30, prepo' se. IPhone godinama imaju najlošiju kameru od svih konkurenata. A skupi do bola.
@the_user Realno, kamera im je jedna ob boljih u segmentu.
Japanci sviraju kako im Ameri kažu a bacili im dvije atomske.
@the_user ne, već to se zove strateško partnerstvo. A i Japanci znaju sami da su zaslužili 10x više atomski za sve što su uradili u WW2.
Sljedeće: Huawei prekida suradnju sa Huaweiem...
Ovako će i dodick, samo dok dođe na red.
Ma to je BIVŠA ADMINISTRACIJA. Nebi to Tramp
Koji pederi
MA NAPRAVILI NAJBOLJI TELEFON NA SVIJETU ZA DUPLO MANJE PARA. NARAVNO DA CE POKUSATI DA IH UNISTE. MISLIM DA CE SE SADA BACITI NA NOVI OPERATIVNI SISTEM DA IZBJEGNU ANDROID I SVE OSTALO. PODRSKA ZA HUAVEI!!!!
@galaxygalaxy nije vise Huawei jeftin kao prije. Istina, i dalje je jeftiniji od Iphona, ali trenutno njihov flagship P30 Pro košta 2000KM( kod ovlaštenih prodavača).
Teška situacija za huawei, koliko god bili jaki, ne vjerujem da mogu ovo izdržati bez velikih posljedica.. Izgleda da ce morati igrati kako Trump svira
Japanci prekidaju poslovanje a Kinezima jer tako žele Amerikanci? U divnom svijetu živimo.
@burgija Amerika je babo, sta oni kažu tako mora biti, milom ili silom, jbg može im se, bilo nekom krivo ili ne