Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japanac razvaljuje... Vrijednost Toyote=BMW+Audi...
jedni proizvode sa sitnu raju drugi za gospodu,,., ko ce vise zaradit ovaj sto godisnje proizvede milion ili ovaj mjesecno milion
@JopetJa, pa eto ti vozi Toyotu? Bolje je nego BMW ili Audi:)), al u kyrcu!!
Ubili ih Francuzi sa novim Peugeotima i Renaultima. A i sto jest, jest, kupis BMW istreses za njega 60k €, sjednes u njega, a on unutra ima manje opreme i losije i staromodnije izgleda od najlosijeg Peugeota 308, da ne spominjem GT verziju.
Oprema se uvijek stavljala vise u auta koja sto imaju losiju kvalitetu samo zato da privlace musterije. A naivni na to uvijek padaju.
@Dino Z Ili naivni tako misle kao ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok francuzi Peugeot i Renault napreduju i prodaju sve vise vw stagnira ... Cesti su kvarovi,a dizajn dosadan uvijek isti
bošnje u agoniji
pomeli ih francuzi cijenom i kvalitetom
1.4 i 1.2 tdi rade kao traktori, a i ovijači nisu ništa bolji! Dizajn nula, svi modeli isto izgledaju. O kvalitetu mjenjača ne teba ni govoriti....nema ispravnog DSG-a sa 150.000km.
Većinom se slažem, međutim sa tvrdnjom dsg-a NE. DSG je perfektan mjenjač al problem u BiH kao i uvjek održavanje, umjesto svakih 60 hiljada da se mjenja ulje i filter to rade na 100 hiljada + kilometara uz izgovor moze to i duze....Lično vozim VW sa dsg-om od 0 kilometara a sada vec 180 hiljada bez problema ijednog.....
Bosnjo na aparatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...Hyundai i samo hyundai...i cijena i kvalitet...vozim -i30 1,6 benzin-već 5 godina,samo redovni servis,nikakvih kvarova...!!!
Samo pazi da se ne sudaris, onda neces vise ziv pisati komentare.
@Dino Z Jel' ti kupujes auto zbog sudara? Sudbina jarane, Schumaher ostade dozivotni invalid na brzini od 20km/h na skijama, a vozio je 300+ km/h, prevrtao se, imao sudare na pisti, i sta sve ne. Evropljani jos ne znaju kakva auta prave japanci i korejanci. Zato i vladaju Amerikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hyundai no1 ... nema kvarova nikakvih!!!!
slazem se potpuno imao sam nova auta i novija kao drugo automatiskt imam Santa Fe V6 2.7 4wd automat 2005 290 000km nikad nista samo vozi toci gorivo mjenjaj ulje i kocnice cudo od auta ko novo bez sumova i brujanja ide.