Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, lijepo je to sto ce nabaviti nove tramvaje. Ovako lijep grad zasluzuje lijepe ulice, lijepe tramvaje. Ali budimo realni da se ne krade mi bi ove tramvaje imali prije 10 godina sigurno.
@zmaj12345 znaci za ove tramvaje mora ići nova pruga komplet i kvalitetna da se ne ljulja ko do sad. I prestanite krasti više u toj firmi.
@zmaj12345 pa dobro hajde evo sada da ih nabavimo konacno
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Baš izgledaju moćno. Zaista se nadam da će Sarajevo stvarno dobiti ovakve tramvaje ali se pitam da li su naše stare šine pogodne za ovo?
@StaBilo upravo sam se i ja pitao. Ako šine ostanu ovakve kakve jesu, tramvaji će se raspast ko Jenga zoranj. Ali koliko znam u planu je bilo i izdvojiti nekoliko miliona za šine
radice se i sine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako SDA bude prste umješala dabogda da 2 kupe jer bi najmanje 13 završilo na računu Fadilovim i Bakirovom
Siemens. Die Beste
Nije bilo potrebe prezentirati sve ove nove varijante Tramvaja kada se već zna u naprijed da SDA kupuje samo Tursko ili Rusko.
Alstom po meni najljepši,mada i svi ostali izgledaju puno ljepše nego trenutni praistorijski. Krajnje je vrijeme da glavni grad naše države i izgleda kao jedan glavni grad.
Sami nemojte škodu forcity Alfu, taj će više biti u Remizi nego na šinama.
A nemamo naše djece dovoljno pametne da ovo uradimo sami? Kao da je ovo svemirska letjelica?
ovo ako je istina racunaj odma 2022 da smo u evropskoj uniji :)
Zasto građani ne bi birali ?
A htio bih da vjerujem, ali ipak je sve ovo samo lijepo na slikama ovdje...
...
Stets vakih tranvaja sarajvu to ce ciganija da unisti bolje pare da daju za one studenske domove da ih saniraju da ne izgledaju nako sarajvo je moglo bit zlatno kolkiko se donacija i para u njega slilo ali
Po kojim sinama ce voziti ovi tramvaji, joj ljudi ne ložite se bezveze
Jel to ona vlada koja je obecavala jedne trolejbuse, a nabavila druge to jest krseve za velike pare
kupit ovakve tramvaje i dati ih grasu? bolje im je da kupe gram pameti
Svi koji žele da se voze tramvajem moraju platiti kartu! Treba napraviti takve stanice da Niko ne može ući u njih ako ne ubaci 1 KM da mu se otvori prolaz.