Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nisu Rekli koliko Košta slanje SMS...hahahah I tu ce zaraditi , a Raji dati mrvice...hahahah Nista bez Rada Rajo, Evo Sigurnog i Provjerenog Nacina Kako Zaraditi, a ne moliti i cekati Milostinju... Pogledajte zasto je sve vise ljudi sa nasih prostora u ovom Provjerenom, Dokazanom i Sigurnom poslu! Toliko smo sigurni u kompaniju za koju radimo da Vam slobodno nudimo opciju: AKO OD FIRME NE DOBIJETE ISPLATU, MI CEMO VAS ISPLATITI! Info: www.internetbrzazarada.ws Email: [email protected] Danas je Vas SRETAN Dan - IskoristitePRILIKU !!!!!
kad je to sve tako sto se ne potpises, ime i prezime
NA FEJSU JE GRUPA\"KURAN JE ISPRED NAUKE I CIVILAZIJE\"PA CETE TU NACI DOKAZ O ZNACENJU NATPISA COCA COLA!!!!!!!!
NARODE!!!!!!!!!!COCA COLA JE VLASNISTVO IZRAELACA I SVAKU MARKU KOJU DATE ZA NJU IDE U PRILOG IZRAELU!!!!!A NASLOV COCA COLA KADA SE SAMO OKRENE NA ARAPSKOM PISE NO MOHAMMED NO MEKA!!!PA VI BUJRUM!!!!!AKO STE I DALJE BUDALE!!!!POGLEDAAJTE SERIJSKI DOKUMENTARAC ARRIVALS(DOLASCI)NA YOUTUBE!!!!IMA PREVOD!!!PA CE VAM MNOGE STVARI BITI JASNIJE!!!!!
Dijeli ku.raca 120 000..Takvih prevara u Americi moze svaki dan dobiti punu kantu za djubre... Cista laz... Podijelice nekoliko stotina i to je sve.. hahha..Znaci i tamo poceli levatiti levate..Pa i treba...
Normalno da ima, ja sam dobio dva LG cookieja prošle godine, rođeni Olovčanin, štelu nemam niti mi treba. Ali sam slao u pet u zoru.
Samo da kažem da sam prošle godine dobio onaj telefon LG na nagradnoj igri Coca Cole :) Nit mi ko radi dole nit sam imao štelu,i to sam kupio u nekom granapu nidje veze. Kad me zvala ona gospodja da sam osvojio spustio sam joj i rekao da me ne Za*eba*u Eto samo da kažem da ima i Poštenih dobitnika
sve znalci jedan do drugog, pojma vi nemate, samo neka suplja u prazno narodne basne
pa mozda i ne dobije zaposleni,ali ce kao slucajno dobit NJEGOVA bliža ili eventualno dalja rodbina..drugom bombe bacajte...
SAMO ŠALJI,STOKO..MA BJAŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...NAVLAKUŠA I TO ŽEŠCA...
Niste u pravu! Slucajno znam da je igrac bio i uposlenih Raiffeisen banke i dobio. Kada je otisao sa porukom do kolega, nastala je frka a zatim su svi uposlenici obavijesteni da nemaju pravo na igru kao ni blizi clanovi porodice. Prema tome, sretan je ko je sretan pa vi izvolite.
ni slucajno ne igrat..ni pod razno..sve je to pljacka..U Srbiji je bila nagradna igra\"NAS AUTO,NASEM GLEDAOCU\" I NA KRAJU PUKLA BRUKA..LEVATI SLALI PO 100 PORUKA DNEVNO,a sve nastimano..prošo voz.. i to direktno prko RTS-a u udarnom terminu!MA NI POD RAZNO!
SMS pošalje 2000 igraća u satu a oni dadnu 100 KM.Oćito da će sponzori biti igraći a ne Coca Cola i Rajfajzen banka. I ja sam igrao gotovo sve nagradne igre i nikad ništa dobio nisam.
nikad nisam nista od cole dobio a igrao sam sve nagradne igre... i ne vjerujem im...izmisljaju tamo imena pa objave lafo dobili...
Kod ovih kokakolinih igara u 99% slucajeva dobijaju samo bosnjaci, toliko o korektonosti njihovih igara.