{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvorene prijave za konferenciju Microsoft Network 5

F
FENA
9.3.2015. u 14:28
30
9
Otvorene prijave za konferenciju Microsoft Network 5
30
Otvorene prijave za konferenciju Microsoft Network 5
Microsoft BiH najavio je petu poslovno-tehnološku konferenciju Microsoft NetWork 5, koja će od 27. do 29. aprila biti održana u Neumu.
Konferencija će učesnicima ponuditi više od 70 kvalitetnih predavanja renomiranih predavača iz Bosne i Hercegovine i regije, raspoređenih u šest cjelina, s poslovnim predavanjima, studijama slučaja, predavanjima za programere i IT profesionalce.

Prijave za konferenciju su otvorene do 20. aprila. Kao i prethodnih godina, Microsoft BiH je osigurao posebnu kotizaciju za redovne studente.

Direktor Microsoft BiH Omar Krivošija izjavio je da značajan dio konferencije planiraju posvetiti temama vezanim za Azure i Office 365, hibridne scenarije koji podrazumijevaju paralelnu upotrebu on-premise i cloud rješenja, razvoj nove generacije aplikacija, ali i teme vezane za sigurnost podataka i zaštitu privatnosti, pametno i sigurno upravljanje mobilnim uređajima, transformaciju poslovanja, povećanje produktivnosti uz ostvarivanje ušteda te novu generaciju Microsoft proizvoda, među kojima su Windows 10 i novi Office s pratećim proizvodima.

Dodao je da će tokom konferencije, uz podršku partnera i predavača, prikazati i čitav niz scenarija upotrebe Microsoft i partnerskih rješenja koja mogu poboljšati produktivnost u javnom, privatnom i akademskom sektoru, saopćeno je iz Microsofta BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: