Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi nas Mostar.Zivjela drzava BOSNA I HERCEGOVINA !!!
Gledaj ovih HDZ ljigavaca sto koriste priliku
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
Zasto niko ne informise javnost da su ukinuti letovi iz Mostara za Italiju (Bari/Napulj/Rim)?! Zasto ti letovi nisu promovisani sirom BIH dok su postojali?! Mozda zato, da bi se letilo vise iz ZG za te destinacije?! Zasto je na web stranici MO-aerodroma vec godinama postavljena nepostojeca adresa za kupovinu karata "www.airserviceomo.com"?! Mozda zato da se karte kupuju preko "niki-travel" cija domena odlicno funkcionise?! Zasto je zadnji upis na "Dogadjanja" na webu aerodroma iz 2015.?!
Izgradnja objekta od 1,7 mil KM (1.864 KM po m2!) za ubiranje poreza govori sasvim dovoljno kako vladajuce stranke postavljaju pogresne prioritete tj. ne rade nista za dobrobit gradjana. Jer da rade, kupili bi za tih 1,7 mil. KM npr. anestetike i krv za operacije za bh.bolnice, uvezli bar jos jednog djecijeg kardiohirurga, kupili par medicinskih uredjaja da se narod moze lijeciti u BIH a ne svako malo prositi sadaku da ode vani na lijecenje, itd. Oni osavremenjuju samo "deranje" naroda
Jel bio,,scepo,,sa svojim covicem na otvorenju 😋
@Rajkovačić Nemoj tako na rahmetli Aliju.Prvo Alija je odbio savez koji mu je nudio Milosevic.Da je prihvatio,bosnjaci bi bili bogatiji za 60 hiljada pobijenih civila.A nas bi slali na vas.Vasi generali Blaz i Prkacin su pravi ljudi i da je takva postava sada na vlasti od hdz-a sve bi bilo drukcije.Ovako Covic sa saveznikom dodikom rastura Bih.Da nije bilo bosanskog otpora,sve snage Jna bi bile na Hrvatskoj.
Ovdje izgleda ima puno neprijatelja BiH, meni stvarno nije jasno što neko dolazi na BH portale ako nije prijatelj BiH, da samo provocira i širu mržnju (međunacionalnu, rasnu, vjersku, porijekla i sl.)? Ako je to razlog onda takvi ovdje nisu dobrodošli! To bi bilo kao kad bi ja išao na neke Srbijanske portale i radio ono što pojedini Srbijanci ovdje rade, smatram da to nije fer i pošteno i nadam se da će se uskoro donijeti zakon da će se ovo smatrati nekom vrstom krivičnog djela.
Lijepo :)
Cudi me da nema niđe kockica.Sve drzavni simboli.Jeli se ovo hdz odrekao hzhb.Kad vidim ovo,kao da sam vidio Bakira da nesto otvara.Masala Hrvati samo tako,da niste šurovali sa separatistima iz reda srpskog naroda,sada bi bosnjaci glasali za Covica.Nije vam šurivanje pomoglo ni u ratu,a ne sad kada je međunarodni sud presudio politikama U Bih.Ovo kad viđoh,vjerujem jos u Hrvate.
@KlikerDvoperac e moj sinko di si ti bio kad su Hrvati glasali za neovisnu BiH! Sigurno u kabinetu Alije Izmetbegovića koji se odricao te iste BiH koju sad poturice svojataju! Čitaj: Ravno BiH, to nije naš problem!!
hebem vam sve sta ce vam cirilca. Ruka mu se osusila ko je napisa.
Hajde bar su sve zastave BiH za razliku od Banja Luke...
Miro dzukela
Džabe otvaraš , Komšić ide u predsjedništvo
Dragan Čović, mladomuslimanska noćna mora!
Zato se “ mladomuslimani” nalaze tu odmah na drugoj strani piste ovoga aerodromu.
Evo sad sam bas saznao ko je pozvao onu Ruskinju u BH. Pozvao je HDZ hahaa, a zena na crnoj listi EU i USA
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=44680
Kako se ukopavate, o Russiiiiii iz skutorije :))
Hrvati i Bošnjaci treba da uspostave maksimalno dobre odnose i da unaprijede suradnju BiH i Hrvatske na najbolji mogući način. Sve probleme i žalosne istorijske činjenice prošlog sukoba, sa katarzom te racionalnom osudom treba iskristalizirati i postaviti na odgovorno mjesto koje će se koristiti kao element uspostave mira, a ne mržnje i osvetničke pakosti. Hrvati i Bošnjaci su oduvijek u prijateljskim odnosima!
Gledaj podvoljka na slici 20 u ovog gmaza