Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ovako prica nas predsjednik Hadzikadic - https://www.youtube.com/watch?v=tm0SeRdq6Uw I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC #ijasamiskra
32- odabrana ill 12- žigosani :S
Dajte par slika hel'koptera i baje da imamo šta gledat!! Čudi me da niko od političara ne posjeduje privatne hidrocentrale?? Što to??
Narode, jedini izbor je profesor Hadzikadic. Nemojmo tjerati omladinu iz Bosne trbuhom za hljebom birajuci stranacke poltrone. #mislislisvojomglavom
Kako neko može biti slijep i glasati za Komšića ako čovjek nije bio u stanju održati ni svoju stranku koja se raspala do dna. Ako je već imao 8g šanse da se pokaže a nije, pa još 4 u parlamanetu pa nije. Komšić znvani „još jedna šansa“. #MH2018
ma to su budale koje ne kuže da je na sda-ovoj platnoj listi. služi im ko otirač, da odvuče što više glasova od normalnih stranki. sve da pobjedi u srazu sa čovićem, bih će ostati zamrznuta najmanje 20 godina (mostarski slučaj) jer preglašavanje naroda nije po ustavu dejtona, a hrvati će tražiti poništenje neustavnog glasanja. dakle, status quo.
⚜✨✨ Patriotizam, humanost i skromnost se ne uči, to je urodjena vrlina koju s ljubavlju djeci u srce unose roditelji. Bravo Hadžikadiću.
svaka čast. čovjek svaki dan nešto otvori dok poturad samo gleda da komši crkne krava. više se raduju tuđim neuspjesima nego svojim uspjesima.
To mile, samo )ebi i ne vadi, oj haaaa
Dodik otvara pred izbore
istina...dodik otvara pred izbore...a bakir samo nakaci alijinu sliku iza sebe...ne shvatam cemu vam sluzi ta alijina slika???
Hihihi
42miliona za 8,6MgW... receni nikad nece biti isplatljiva.....
po sadasnjoj cijeni struje otplati se za 12 godina....a opstina mrkonjic grad ce od taksi i poreza te elektrane imati godisnje pola miliona...zar je to malo???
Godisnja proizvodnja od 42 gigavat-casa. (1 gigavat-cas ima 1 milion kilovat-casova) Cijena struje u zapadnoj Evropi oko 0,3 eura po kilovatcasu, a to znaci da ista daje zaradu od preko 12 miliona eura godisnje!! Po mojoj racunici, brzo ce se vratiti ulozeno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
instalisane snage 8,76 MW? u normalnim državama, nešto tako malo je potpuno nebitno spomena..
to je jaro 8x jaca hidroelektrana nego sto ju je otvorio bakir...kontas???
@TheSorab Hidroelektrana Jablanica ima snagu180 MW,
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Da se ovdje uvalti glaso bi za Milu do kraja zivota.
Sad ste nasli otvarat kad su izbori...