Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bingo PRAVA PRICA!
Suplja prica. Fol domace. Jos kad se kako ne bi moro platiti radik i rokovi ne bi isticali na artiklima...
Suplja prica. Fol domaci. Jos kad se kako ne bi morao placati radnik i kad rokovi na artiklima ne bi isticali...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kupujmu u Bingu!
Samo naprijed! Finansirajte seljaka sa slike br. 10 i slicne njemu. Samo pazite na rokove kad kupujete. Posebno bingo piletina cija slika asocira na perutninu. Sretno dobri bosnjaci. Unistite Konzum i sve druge drzavne neprijatelje.
Samo naprijed! Pazite na rokove.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
KOLIKO VAM PLACAJU MA MU VAM JE BEM ZA OVAKVE REKLAME!
Toga u BiH najvose fači daj jos trgovina, ne treba nam proizvodnja da i jos vjerskih objekata da smo blize nebu jer cemo tamo uskoro kod ovakve ekonomije
Police k'o da je pala bomba, radnika osim na kasi ne možeš naći, pola artikala fali, raspored nidje veze, ukratko stari je bio bolji, Pozzz
Daj na ilidzi jedan Bingo otvori
Jos malo ce svaki stanovnik imati svoj poseban hiper(super) market :)))
Nije sto je nas ali je najbolji! :D
Uspjesno poslovane, prostor je fantastican, a tek koliko se zaposlilo nezaposlenih! Bravo.
Zaposlilo se na presipanju supljeg u prazno. Isto onda kao da su ih zaposlili u administraciji u vladi. Pravo zaposljavanje je u proizvodnji, a ne mlacenju prazne slame.
Ja bih samo da porucim dami sa slike 18 da je prelijepa ;)
kralj dobrih cijena ,dobar slogan kralj dobrih kurcina ako hos nutelo ista je cjena ako hoces dobar puding ista je cjena konzum bingo ako hoces kupati se sa axeom i niveom isto je ako hoces stavit dobar losion poslje brijanja isto je za sta kralj dobrih cijena za sta pitam se ,meni se u bingu svidza izbor kozmetike ali mi se nesvidza sto je sve ko razbacano i natrpano u konzumu mi sw svidza ljubaznost osoblja a u robotu ranovrsnost proizvoda od svagdje.sve u svemu da je jos lidl bila il neki ko u hr bilo bih super.
Malo oko Pika kartice Konzuma. Dok je bio Merkator, do kraja perioda smo skupili i dobijali popust od malo preko 100 KM. Sada dođe knjižica s kuponima - ni jedan proizvod nas nije zanimao,mpa smo knjižicu bacili. Sobili smo tri kona, znači moramo tri puta u kupovinu da bismo ih utrošili, na njima 35 KM. U svakom slučaju, to nas nikako neće navesti da budemo češće u Konzumu. Mislim da svako može više uštedjeti povremenim odlascima i kupovinom određenih artikala u Bingu, Pennyju i Megamarketu i Asko komercu ili kako se zove. To opet podrazumijeva puno više hodanja ili vožnje, ako nemate sreću da vam je par tih prodavnica u blizini. Inače, par puta sam ulazio u Lidl u Hrvatskoj, on slovi za vrlo povolnju samoposlugu tamo. Slabo sređene samoposluge, go,ile nama nepoznate robe, kao njemačke, ali nisam bio zadovoljan (npr. Žvakaćim gumama, čokoladama, gaziranim pićima, bombonama).
Danas bio u Bingo plusu. Puno ljepše sada izgleda, mada ne mislim da se samoposluga u velikom gradu treba baviti prodajom tekstila. Neke stvari jeftinije nego u Konzumu, neke isto, neke skuplje nego u DM-u. Znači, u prosjeku isto. Izbor konzervi lošiji nego u Konzumu. Voće i povrće kao i u Konzumu - prije za baciti nego za kupiti. Banane koje su na jučerašnjoj slici žute (očito za otvaranje) danas su po gajbama, polutrule i nisu za prodaju. Ima nešto više domaćih proizvoda nego u Konzumu, ali nije to ono što bih volio vidjeti. Otišao sam i u Penny u Velešićima, nije bilo gužve (očito će u Bingu nakon otvaranja biti neko vrijeme navala kupaca), u Pennyju nije bilo gužve, najugodnije sam se osjećao, solidan je izbor domačih proizvoda, ali ni on nije kompletan, imam utisak da je najpovoljniji od ova tri lanca. Voće i povrće bolje nego u Konzumu i Bingu, naravno daleko iza onoga što možete kupiti na pijakci. Bademi u rifuzi 27 KM kilogram (u Konzumu 50). Problem je bio u gužvi na kasi.
Hajede bilo ko od ovih štomsu dali minuse da napiše zašto. Ovo je moje iskustvo, potpuno istinito. Jeste li imali drukčije iskustvo, plaća vas neko od tih lanaca, ili ste jednostavno maloumnici moji sve mrze?
OK, tajna je odgonetnuta. Maloumnici koji sve mrze.
sta znaci koncept plus kvalitetnija roba ili ljepse slozeno
Kupujte domaće mlijeko, sir, vodu i med!
Bio sinoć. Veoma loša prezentacija proizvoda. Nema npr ni jedne čokolade Vispak Visoko (a ima srpskih i hrvatskih). Proizvode kojih je nestalo na policama jer su bili na akciji nisu nadopunjavali. Vratite nam Intereeeeex
Ja koliki je ovaj što presjeca vrpcu. Dobra ova "Bingara" pored njega.