Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam mislio da su one top fensi marke obavezno kvalitetnije, uvijek ima i drugih povoljnijih a kvalitetnih, ali sa ovim bekom sto je raja nagrabusila, malo je reci...od najmanje mikrovalne do velikih aparata, ne moze izdrzati vise od 4-5 godina da ne crkne ili da ne skripi na sve strane...
Koliko ste platili Klix-u za reklamu? Treba i meni za piljare.
Imal kakva fabrika gdje da se otvorila? Samo nekakve radnje se otvaraju ,mogu mikrovalnu i u Bingu kupit hebi je ali treba zaradit gdje
Otišao na razgovor u omegu i na pitanje koliku platu očekujete kažem oko 650 sa svim uključeno. Nakon 2 dana odbijen jer sam tražio veliku platu.
Sad je populatno raditi bez plate,uvijek imas vece sanse da te prime
Jarane, da si rekao da bi radio za 300 KM sad si mogao biti zaposlen i imati sve u zivotu :D
Beko mora kao prioritet imati dobru servisnu uslugu.Nije dovoljno imati samo garanciju kad moras veoma dugo cekati da ti poprave frizider ili neki drugi aparat.Beko jest jeftiniji od drugih proizvodjaca, Njihovi produkti se brzo kvare. Mozda je do servisnih usluga, koji uvijek pricaju jedno te isto kaku su im termini zauzeti.
nadam se da ste bar naplatili ovu vijest, jer nema smisla objavljivati otvaranje poslovnice koji vec u BiH ima 40
Đe ova ulica?
Jel' to ona ulica koja povezuje trg Ante Pavelića sa bulevarom Adolfa Hitlera?
@Cezvik Znam, ja sam jedan od 20.000 Bošnjaka koji živi na toj zapadnoj obali Neretve.
@Cezvik Ima puno više nego je nekima drago