biznis
39

Otvoren Beko Shop u Mostaru

Klix.ba
Danas je u Mostaru otvoren ekskluzivni "Beko Shop" na adresi Alojzija Stepinca br, 12. Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je drugi Beko shop u Mostaru, a 26-ti u BiH. Beko shop se prostire na površini od 350 m2 prodajnog prostora

U Beko shopu se može naći veliki asortiman BEKO samostojeće tehnike – veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, el.štednjaci, ugradna tehnika, led televizori, klima uređaji, mali kućanski aparati i slično. U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Beko svake dvije godine na tržište lansira novitete.

Posebna ponuda su Beko mašine za veš sa ProSmart Motorom, i dajemo 10 godina garanciju na motor mašine. Ovaj motor je 3 puta tiši i 50% ušteda energije. Pro Smart Inverter tehnologija pruža povećanu efikasnost i pouzdanost trošeći manje energije uz produženje životnog vijeka uređaja. Unikatna i patentirana kontrola balansa te kombinacija različitih pokreta osigurat će superiorno iskustvo.

Beko je međunarodni brend za kućanske aparate Arčelik Grupe. On nudi proizvodne linije, uključujući osnovne kućanske aparate, klima uređaje i male kućanske aparate. Beko je drugi po veličini brend u Evropi u sektoru bijele tehnike i predstavlja najbrže rastući brend na cjelokupnom evropskom tržištu u posljednjih sedam godina.

Najveći izvor inspiracije u budućim pionirskim riješenjima za Beka je pametna generacija. Beko je insprisan potrebama ljudi koje se stalno mijenjaju i njihovim životnim stilovima i teži da olakša život potrošačima uz pametna riješenja za kućanske aparate. Beko nudi asortiman pametnih riješenja da bi zadovoljio potrebe različitih ljudi, kultura i načina života u više od 100 zemalja širom sveta, nudeći ekološki prihvatljive kućanske aparate koji štede energiju sa pametnom tehnologijom i stilizovanim dizajnom.

Bekova životna filozofija i pogled na svijet bazirani su na stvaranju pametnih riješenja za Vas. Tu smo kako bismo Vašu svakodnevnicu učinili boljom i ugodnijom za naše proizvode. Naš prvi cilj je da Vam pomognemo da na najbolji mogući način. Pametna riješenja daju Vam proizvode koji štede energiju, vodu i vrijeme. Pored toga, nudimo dizajne koji vode računa o veličini Vašeg životnog prostora i lakoći upotrebe naših proizvoda uprkos modernim tehnologijama koje sadrže.

Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju. Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu dio “Best Buy” kategorije proizvoda. Svi Beko proizvodi zadovoljavaju uslove o očuvanju životne sredine i proizvedeni su u skladu sa ISO 4001 standardom.

Beko proizvodi su preporučeni od strane vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu zahvaljujući svom visokom energetskom učinku i visokim performansama.

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH. Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop.

Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Mostar za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman uz dodatni popust od 5% za gotovinsko plaćanje.

Beko proizvode možete kupiti i online putem web shopa www.omega.ba.